Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η κατάρα, τα παράπονα και οι μπηχτές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Τα προβλήματα δεν αφήνουν την Ένωση να… αγιάσει. Σαν να μην έφτανε η ήττα από τον Πανιώνιο, ήρθαν τα άσχημα νέα από τους τραυματισμούς των Δέλλα, Ντιόπ να βαρύνουν ακόμη περισσότερο το κλίμα. Έντονες παρατηρήσεις Χιμένεθ στους παίκτες και μπηχτές για τη στάση της αστυνομίας στη Νέα Σμύρνη.
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι δύο παίκτες δεν ήταν καλές αφού διαπιστώθηκε ότι ο Ντιόπ έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός τουλάχιστον 3 εβδομάδες, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας έχει διάταση και θα χάσει σίγουρα το ματς κόντρα στην Άντερλεχτ ενώ είναι αμφίβολος για το ματς της Δευτέρας απέναντι στον Εργοτέλη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάστηκε προβληματισμένος από την εικόνα των παικτών του στο ματς της Νέας Σμύρνης και αναφέρθηκε στη χαλαρότητα με την οποία το αντιμετώπισαν οι παίκτες του. Τους ζήτησε να αφήσουν πίσω την ήττα και να νικήσουν την Άντερλεχτ κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.
Όσον αφορά στην επίθεση που δέχτηκε η αποστολή της ΑΕΚ κατά την αναχώρηση της από το γήπεδο, οι άνθρωποι της ομάδας έριξαν την ευθύνη στην αστυνομία που απουσίαζε εντελώς, επιτρέποντας στους λιγοστούς οπαδούς του Πανιωνίου να πλησιάσουν το πούλμαν και να απειλήσουν τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Τις προσεχείς ημέρες η διαμαρτυρία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναμένεται να πάρει επίσημο χαρακτήρα με αναφορά προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε