Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Η μεγάλη ομάδα δεν αγοράζεται, αλλά δημιουργείται”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ενίσχυση στην επίθεση ή σε άλλη θέση δεν έγινε στο… νήμα της μετεγγραφικής περιόδου, κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των φίλων της ΑΕΚ. Δυο μέρες μετά, από την Ένωση εξηγούν το σκεπτικό της συγκεκριμένης απόφασης…

Από την ΑΕκ τονίζουν πως απόφαση για την μη απόκτηση κάποιου άλλου παίκτη στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην εμπιστοσύνη που υπάρχει στο υπάρχον ρόστερ.

Στην Ένωση καταλαβαίνουν τον προβληματισμό – ξενέρωμα του κόσμου, αλλά πιστεύουν ότι οι μετεγγραφές που έγιναν θα δείξουν στη συνέχεια πόσα μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα ενώ θεωρούν ότι το ρόστερ είναι πολύ καλύτερο από ό,τι πιστεύουν κάποιοι, φέρνοντας ως παραδείγματα και τις κλήσεις στην εθνική ομάδα.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

-Με πλήρη εμπιστοσύνη στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό και μετά την αξιολόγηση που κάναμε δεν προχωρήσαμε σε άλλη μεταγραφή, μετά τους δέκα παίκτες που αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι και έχουν ήδη δώσει δείγματα της αξίας τους

-Κατανοούμε απόλυτα το ότι ο κόσμος της ομάδας έχει υψηλές απαιτήσεις κάτι που είναι και επιθυμητό και λογικό αφού έχει περάσει πολλά, μπορεί και εμείς να εκτοξεύσαμε τις προσδοκίες του, αλλά από την πλευρά μας οφείλουμε να υπερασπιστούμε το σχέδιο για τη δημιουργία μίας μεγάλης ομάδας με πεποίθηση ότι δεν αγοράζεται σε ένα καλοκαίρι αλλά δημιουργείται

-Σε καμία περίπτωση επίσης δεν συμφωνούμε στην απαξίωση ποδοσφαιριστών, που μέσα από τη συλλογική προσπάθεια άνοιξαν και πάλι για την ΑΕΚ την πόρτα της Εθνικής ομάδας και ευελπιστούμε ότι θα ακολουθήσουν περισσότεροι στη συνέχεια.

-Είναι σαφές ότι δεν σκοπεύουμε να επαναλάβουμε τις παλινωδίες του πρόσφατου παρελθόντος που έφτασαν την ομάδα στη χειρότερη καμπή της ιστορίας της.

-O στόχος παραμένει και είναι ένας και μοναδικός. Μία ΑΕΚ οικονομικά αυτόνομη και ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα για να επιστρέψει πανίσχυρη στη φυσική της έδρα.

-Ας μην απαξιώσουμε αυτή την προσπάθεια, πριν καν ξεκινήσει για τα όποια λάθη τυχόν έχουν γίνει. Πρώτα θα δώσουμε τη μάχη, που μόλις ξεκινήσαμε, και μετά βεβαίως θα κριθούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε