Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η πρώτη προπόνηση του Μοράις στα Σπάτα [pics]

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Λάτρης της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς, ο Ζοζέ Μοράις, έφτασε από το πρωί στα Σπάτα για την πρώτη του γνωριμία με το νέο εργασιακό του περιβάλλον. Επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις, γνώρισε από κοντά τους ανθρώπους της ΠΑΕ και λίγο μετά τις 16:30 υποδέχθηκε όλους τους παίκτες της ΑΕΚ.

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τον νέο τεχνικό ηγέτη τους και στη συνέχεια κατέβηκαν μαζί για προπόνηση

Κοντά του ήταν και ο γυμναστής Ζοάο Κούνια, ένας από τους τρεις συνεργάτες που φέρνει μαζί του. Οι άλλοι δύο (βοηθός και αναλυτής αντιπάλων) θα υπογράψουν σήμερα και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν -τυπικα- αύριο.

Πάντως, την ώρα της προπόνησης έφτασαν και αυτοί στα Σπάτα και αργά το απόγευμα κλείστηκαν όλοι μαζί στο γραφείο του Μοράις, για να συζητήσουν το πλάνο τους.

Να πουμε πως το απόγευμα της Τετάρτης ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου που είχαν συγκεντρωθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Στα της προπόνησης, κανονικά πήρε μέρος ο Αντρέ Σιμόες, ενώ ο Ρόναλντ Βάργκας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Το πρόγραμα της Πέμπτης θα αρχίσει στις 10.30

Υπενθυμίζεται πως στο ερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο, δεν υπολογίζονται οι Χριστοδουλόπουλος και Γκάλο που αποβλήθηκαν, αλλά και οι τραυματίες Λέσκοτ και Βάργκας.

ΦΩΤΟ: Intime.gr

Πληροφορίες: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε