Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Και επισήμως ΜακΓραθ στα… κιτρινόμαυρα

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Ντόνι ΜακΓκραθ από την ΑΕΚ, καθώς ο πολιτογραφημένος Ιρλανδός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ως το τέλος της σεζόν.

Ο 33χρονος παίκτης (1.93μ.) είχε αγωνιστεί στην Ενωση και στο ξεκίνημα της περιόδου 2009-10, έχοντας τότε 12,2 πόντους και 2,2 ασίστ μέσο όρο, αλλά τον Δεκέμβριο εκείνης της χρονιάς έφυγε για τη Βαρέζε. Στην Ελλάδα έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του Αιγάλεω (2008-09, 13,5 πόντοι μ.ο.) και του ΠΑΟΚ (2010-11, 9,3 πόντοι μ.ο.).

Απόφοιτος του κολεγίου Πρόβιντενς, ο ΜακΓκραθ έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής καριέρας του στην Ευρώπη, καθώς έχει αγωνιστεί, πέραν της χώρας μας, στην Ιταλία (Καντού, Βίρτους Μπολόνια, Βαρέζε, Βερόνα), στη Γαλλία (Σολέ), στη Λιθουανία (Ζαλγκίρις, Λιέτουβος Ρίτας), στην Τουρκία (Αναντολού Εφές), στη Ρωσία (Κράσνι) και στην Ισπανία (Ομπραντόριο). Τελευταίος του σταθμός, πριν την ΑΕΚ, ήταν οι Λονγκ Αϊλαντ Νετς στην Αναπτυξιακή Λίγκα του NBA (NBDL), όπου σε 12 αγώνες είχε 8,7 πόντους και 9,1 ασίστ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε