Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – Κετσπάγια: “Φαβορί η Σεντ Ετιέν”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Τιμούρ Κετσπάγια τόνισε πως η Σεντ Ετιέν είναι το φαβορί του αυριανού (28/7) αγώνα στη Γαλλία, σε δηλώσεις που έκανε κατά την αναχώρηση της “κιτρινόμαυρης” αποστολής από την Αθήνα.

Ο Γεωργιανός τεχνικός της ΑΕΚ υποστήριξε ακόμα πως η Ένωση είναι καλή ομάδα κι οφείλει να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γαλλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κετσπάγια:

Για το παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν είμαστε φαβορί, αλλά πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε ό,τι το καλύτερο. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό και αυτό έχουμε δείξει μέχρι τώρα και πάμε για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πάμε για ό,τι το καλύτερο».

Για το τι πρέπει να προσέξει η Ένωση: «Γενικώς η Σεντ Ετιέν είναι μια καλή ομάδα και το γεγονός πως μέσα από το γαλλικό πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη, δείχνει ότι είναι καλή ομάδα. Και εμείς είμαστε καλή ομάδα και θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι το καλύτερο».

Για το γεγονός πως ο «Δικέφαλος» έχει διατηρήσει τον ίδιο κορμό παικτών με την περσινή σεζόν: «Θα μας βοηθήσει που έχουμε κρατήσει τον ίδιο κορμό. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία και είμαστε σε καλή κατάσταση. Αυτό όμως πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Για το αν θα είναι έτοιμοι για τη ρεβάνς ο Αλμέιδα και ο Πατίτο Ροντρίγκες: «Μέχρι τη ρεβάνς έχουμε οχτώ μέρες και ελπίζουμε πως θα μπορούν σε κάποια φάση να μας βοηθήσουν».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε