Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Μήνας γηπέδου; Αναμένει το δήμο, έχει και άλλη λύση

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Φεβρουάριος που διανύουμε ίσως και να φέρει το “μεγάλο” νέο για την ΑΕΚ, όσον αφορά την κατασκευή της “Αγιά – Σοφιάς” στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το μοναδικό… χαρτί που λείπει από την ΑΕΚ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η πολυπόθητη οικοδομική άδεια για την κατασκευή της “Αγιά-Σοφιάς” είναι αυτό της υψομετρικής μελέτης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “κιτρινόμαυροι” περιμένουν από το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας να στείλει -χωρίς άλλη καθυστέρηση- την έκδοση της υψομετρικής μελέτης, έτσι ώστε να συμπληρωθεί ο φάκελος για την εξασφάλιση της άδειας (αν όλα κυλήσουν ομαλά, μπορεί να γίνει μέσα στον Φεβρουάριο).

Στην ΑΕΚ θέλουν να πέσουν οι τόνοι της κόντρας της με το δήμο και να υπάρξει συναίνεση. Αν όμως υπάρξουν πάλι… προβλήματα και καθυστερήσεις, τότε οι “κιτρινόμαυροι” θα προχωρήσει χωρίς τη συγκατάθεσή του και με τη βοήθεια της Περιφέρειας Αττικής (θα ορίσει μια κρατική υπηρεσία για να πάρουν το χαρτί).

Όλα δείχνουν πως η Ένωση είναι πολύ κοντά στο να βάλει… μπουλντόζες, ενώ μόλις πάει την άδεια, τότε πιθανότατα θα υπάρξει και ενημερωτική συνέντευξη Τύπου από τον Δημήτρη Μελισσανίδη…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε