Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Να πάει χωρίς απώλεια στο “Καραϊσκάκης”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Μια αγωνιστική πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, η ΑΕΚ θέλει να πάρει το “τρίποντο” κόντρα στον Ατρόμητο, περιμένοντας βαθμολογική απώλεια των “ερυθρόλευκων” στο ντέρμπι της Τούμπας

Η Ένωση θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες της, μετά και το “διπλό” στην Βέροια, υποδεχόμενη τον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική της Superleague.

Βέβαια, η.. αποστολή της δεν θα είναι εύκολη, κόντρα σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να σταθεροποιηθεί στην… πρώτη ταχύτητα της Super League και που προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες.

Ο Τραϊανός Δέλλας φέρεται να προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του 4-2-3-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, για την οποία δεν υπολογίζει στους Τζεμπούρ, Ανάκογλου, Φαγέ και Ανέστη.

Ο Μπαρόχα αναμένεται να βρεθεί στην εστία της Ένωσης, με τους Λαμπρόπουλο και Τζανετόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Ντίντακ και Γκάλο θα είναι οι δυο μπακ, με τους Γιόχανσον και Σιμόες σε ρόλους αμυντικών μέσων. Οι Μάνταλος, Μπουονανότε και Βάργκας θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Πλατέλλας, όπως επίσης και ο Μπαρμπόσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε