Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Αϊντάρεβιτς: “Στα ντέρμπι δεν παίζεις, τα κερδίζεις”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Αστρίντ Αϊντάρεβιτς πέτυχε το γκολ της νίκης της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ. “Στα ντέρμπι δεν παίζεις, τα κερδίζεις”, δήλωσε ο σκόρερ των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Σουηδός μέσος αναφέρθηκε στο φάουλ που εκτέλεσε, τονίζοντας πως η μπάλα θα πήγαινε στα δίχτυα ακόμα και αν δεν κόντραρε στον Ντα Κόστα.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το γκολ που πέτυχε: “Είναι φανταστικό το συναίσθημα. Ένιωσα καλά όταν σούταρα και είδα την μπάλα να φεύγει και πίστευα ότι θα κατέληγε γκολ ακόμα και αν δεν κόντραρε η μπάλα. Όταν σκόραρα το συναίσθημα ήταν καταπληκτικό το συναίσθημα να σκοράρω μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο και να τους δίνω χαρά. Είμαι πολύ χαρούμενος”.

-το γεγονός ότι το εκτέλεσε ο ίδιος και όχι κάποιος εκ των Μάνταλου και Μπακασέτα: “Και άλλες φορές έχω σκοράρει με φάουλ και ο προπονητής μου το γνωρίζει, έχει εμπιστοσύνη στο αριστερό μου πόδι. Το είπα στον Μάνταλο και τον Μπακασέτα ότι νοιώθω καλά και ήταν μια καλή απόφαση”.

-το αν γνώριζε ότι θα παίξει βασικός σήμερα: “Το έμαθα χθες. Υπήρχαν αμφιβολίες, υπάρχουν καλοί παίκτες στην ομάδα και καταλαβαίνω τον προπονητή μας. Είμαι χαρούμενος με την παρουσία μου εδώ όλο αυτό το διάστημα. Το έμαθα χθες, όπως είπα, και είμαι χαρούμενος που ξεκίνησα, ήταν μια καλή απόφαση του προπονητή μας”.

-τα όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες στο ημίχρονο: “Ήμασταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και έπρεπε να μείνουμε ήρεμοι καθώς κυνηγούσε στο σκορ ο Ολυμπιακός. Με αυτή την ατμόσφαιρα, το κλίμα, ήταν δύσκολο να μείνεις ήρεμος και να συγκρατηθείς, υπήρχε πάθος. Και έχω συνηθίσει να λέω ότι στα ντέρμπι δεν παίζεις, απλά τα κερδίζεις”.

-το αν πίστευε ότι θα σκόραρε κι ας μην κόντραρε η μπάλα: “Την έπιασα καλά τη μπάλα είδα τον γκολκίπερ που πήγε να κλέψει λίγο –εντός εισαγωγικών-, οπότε η μπάλα πήγε από την άλλη πλευρά και δεν του βγήκε σε καλό. Καμιά φορά δεν είναι καλό το “κλέψιμο””.

-το αν του είχε πει κάτι ιδιαίτερο ο προπονητής του πριν το παιχνίδι: “Όχι, απλά να παίξω το παιχνίδι μου. Να πάρω την μπάλα, να βρω τους συμπαίκτες μου, να κάνω παιχνίδι από πίσω και να προσπαθήσω να κερδίσω δεύτερες μπαλιές. Δεν έκανα κάτι επιπλέον σε σχέση με τα άλλα ματς”.

-την αναμόρφωση της ΑΕΚ με τον Χιμένεθ και αν έχει αδικήσει τον εαυτό της η ΑΕΚ: “Ο Χιμένεθ έχει έρθει με τις δικές του ιδέες, παλεύουμε περισσότερο όχι ότι δεν παλεύαμε νωρίτερα. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε, να δείξουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής. Είναι θετικό ότι έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς την επόμενη εβδομάδα παίζουμε με την Λάρισα και πρέπει να πάρουμε ένα ακόμα τρίποντο για να μπούμε στα play off για το Europa League ή το Champions League”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε