Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Μπέντο: “Αρνηθήκαμε να παίξουμε”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στην κακή επιθετική εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Πάουλο Μπέντο μετά την ήττα από την ΑΕΚ από το ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Superleague.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: “Είμαι ευχαριστημένος από τη στάση των παικτών μας, γιατί πιστεύω ότι πάλεψαν πολύ για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνολική αμυντική μας λειτουργία, μέχρι τη στιγμή που μείναμε με παίκτη λιγότερο. Επιθετικά, δεν είμαστε ευχαριστημένοι, δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτά που πρέπει. Το γκολ έδωσε τη δυνατότητα στους αντιπάλους μας να διαχειριστούν το παιχνίδι καλύτερα.

Δεν έχουμε σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια μας, όμως την Πέμπτη (εναντίον της Οσμανλισπόρ) ήμασταν πολύ πιο δημιουργικοί επιθετικά. Το μεγαλύτερό μας λάθος σήμερα, ήταν ότι αρνηθήκαμε να παίξουμε όπως έχουμε μάθει μέσα από την προπόνηση και όπως μπορούμε. Συνήθως έχουμε καλύτερη επιθετική οργάνωση και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο επόμενο ματς.

Ηταν στρατηγική απόφαση το σημερινό rotation. Αν θεωρούσα ότι οι νέοι παίκτες είναι ανώριμοι, δεν θα τους χρησιμοποιούσα καθόλου σήμερα. Είναι παιδιά που μας έχουν ικανοποιήσει απόλυτα και το ίδιο έκαναν και σήμερα, που μπήκαν σ΄ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα. Μπορούν να συνεισφέρουν στο παιχνίδι μας”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε