Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ξεκάθαρο μήνυμα από Κοντονή!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο κ. Κοντονής έδωσε το “παρών” στο μεγαλύτερο μέρος της σύσκεψης των μέτρων ασφαλείας του ντέρμπι, που έγιναν στη ΓΓΑ και έστειλε σαφέστατο μήνυμα για την ομαλή διεξαγωγή του ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Μετά τα επεισόδια στο Περιστέρι και την τεταμένη ατμόσφαιρα -με τις… φωνές για τη διαιτησία- η κατάσταση στο ποδόσφαιρο μυρίζει… μπαρούτι, κάτι που ώθησε τον Σταύρο Κοντονή να δώσει το “παρών” στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΓΓΑ, εκεί όπου ο υφυπουργός έκανε συστάσεις στην αστυνομία -λόγω της έκθεσης της Λίγκας- πως δεν έκανε τα προβλεπόμενα στο Περιστέρι.

Όσον αφορά το σαββατιάτικο ντέρμπι, ο κ. Κοντονής είπε ότι η κυβέρνηση είναι ανυποχώρητη σε θέματα βίας, τόνισε ότι δεν θα πρέπει να συμβεί το παραμικρό και ζήτησε από όλους τους εμπλεκόμενους να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή άφιξη των αποστολών και διεξαγωγή του αγώνα μέσα σε ήρεμο κλίμα.

Μάλιστα, ζήτησε να υπάρχει έντονη παρουσία και ιδιωτικής ασφάλειας στο γήπεδο και επισημανε ότι σε περίπτωση που υπάρξουν ξανά έκτροπα, οι τιμωρίες θα είναι μεγάλες για τους παραβάτες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε