Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Θεοδωρίδης: Τρομερές καταγγελίες! “Ούτε στην τουαλέτα δεν μπορούσαμε να πάμε”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Έξαλλος ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Ο εκ των αντιπροέδρων των “ερυθρολεύκων” χαρακτήρισε ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο τον διαιτητή Μάνταλο, κάνοντας λόγο για ξεφτίλα.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε: “Ας αρχίσουμε με την υποδοχή. Έρχονται στο Καραϊσκάκη που είναι μοναστήρι. Καροτσάκι τους πήγαιναν τον Δουρέκα ο κ. Δημητριάδης και οι άλλοι στον διάδρομο. Μας είχαν στήσει Σινικό τείχος έξω από τα αποδυτήριά μας και δεν μπορούσαμε ούτε στην τουαλέτα να πάμε.

Ήμασταν απομονωμένοι, υπήρχε μόνο μια έξοδος μέσω της οποίας βγαίναμε για το γήπεδο. Είναι πρωτόγνωρα και εφιαλτικά αυτά. Είναι ντροπή. Δεν μας άφησαν ούτε να πάμε τις φανέλες στους διαιτητές, με το έτσι θέλω. Και δεν υπήρχε ούτε ένας άνθρωπος να τους αρπάξει και να τους μιλήσει. Γίνεται χαμός μέσα, τα παιδιά τα είχαν χάσει, ήταν περιορισμένος ο χώρος. Είπα να μην ξαναβγεί κανείς έξω. Ούτε στους Μπαζιμπουζούκους δεν γίνονται αυτά τα πράγματα που έγιναν σήμερα.

Αρχίζει το ματς και βλέπω τον κ. Μάνταλο. Έκαναν ένα σωρό φάουλ στον Φορτούνη και δεν σφύριξε ούτε ένα. Αντιθέτως, φόρτωσε όλη την άμυνα του Ολυμπιακού με φάουλ που ήταν πολύ πιο ήπια από όσα έγιναν στον Φορτούνη και στον κάθε Φορτούνη. Είναι φοβερά πράγματα. Έγινε μια φάση που ήταν τέσσερα μέτρα το λιγότερο οφσάιντ. Ο επόπτης πάει να σηκώσει τη σημαία και ο διαιτητής τού έλεγε “κάτω, κάτω τη σημαία”.

Τα έχετε ξαναδεί αυτά τα πράγματα στη ζωή σας; Δεν τον ήθελα τον κ. Μάνταλο. Είχε διαιτητεύσει το ματς με την Ξάνθη. Νικήσαμε 2-0 αλλά έπαιζε 90-10 εναντίον μας. Δεν μας έδωσε πέναλτι. Όπως δεν ήθελα τον κ. Καλογερόπουλο και τον κ. Σιδηρόπουλο. Τα λέω ευθέως. Αυτοί οι κύριοι που ασχολούνται με τη διαιτησία, οι κ.κ. Τριτσώνης και Κουκουλάκης, τους ξέρω απέξω και ανακατωτά, έχω ολόκληρους φακέλους για τον καθένα, γιατί γράφω όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο απέβαλε χωρίς καμιά αιτία τον Μοντεστό. Άρχισε τις συνομιλίες με τον 4ο. Στο δεύτερο ημίχρονο κατεβαίνω για να πάω στα αποδυτήρια και βλέπω τον κ. Μάνταλο, αφού πρώτα τον πήγε καροτσάκι ο Δημητριάδης, από τη σέντρα μέχρι τα αποδυτήρια. Τον πήγαιναν καροτσάκι και οι παίκτες της ΑΕΚ και δεν μίλαγε. Δεν είναι διαιτητής αυτός, ντροπή είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είπα ότι είναι ξεφτίλα όσα γίνονται εδώ πέρα. Μιλούσα για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, δεν είπα το όνομά του. Βγαίνοντας έξω, μου λέει ο Μάνταλος ότι σκέφτηκε αυτό που είπα, ότι τον θίγει και αποφάσισε να με αποβάλει. Ποιος ξέρει τι τηλεφωνήματα του έκαναν. Οι άνδρες έτσι κάνουν. Σηκώνουν την κόκκινη κάρτα και σε διώχνουν. Να πάει στα αποδυτήρια και να σκεφτεί και να θυμηθεί ότι τον πρόσβαλα;

Απέβαλε και τον Μποτία. Γίνεται καραμπινάτο πέναλτι στο τέταρτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. Είδατε κανένα να μιλήσει; Συνήθως δίνω συγχαρητήρια σε κάθε ομάδα αν μας κερδίζει ή αν παίρνει ισοπαλία. Στην ΑΕΚ δεν δίνω συγχαρητήρια γιατί δεν ήταν αγώνας ποδοσφαίρου. Ήταν ντροπή. Οι διαιτητές που έφυγαν ήταν δέκα φορές καλύτεροι από τους νέος φωστήρες που κουβάλησαν. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα σβήσει με τέτοιες διαιτησίες. Κύριο ρόλο είχε ο διαιτητής, όχι οι παίκτες και οι ομάδες”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε