Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Οριστική απαλλαγή Μελισσανίδη για την υπόθεση Κύρκου

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

“Καθαρός” οριστικά και τελεσίδικα είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το περιστατικό με τον Δημήτρη Κύρκο, παρατηρητή στο περσινό ντέρμπι πρωταθλήματος ΑΕΚ-Ολυμπιακός (1-0).

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΑΕΚ είχε βρεθεί κατηγορούμενος γιατί στο φύλλο αγώνα αναφέρθηκε ότι εξύβρισε και απείλησε τον Κύρκο με τη χαρακτηριστική φράση «θα σε πνίξω με το κασκόλ». Η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ είχε παραπέμψει την υπόθεση στην επιτροπή δεοντολογίας, η οποία άσκησε έφεση και εξέτασε την υπόθεση στο δικαστικό της τμήμα.

Με την απόφαση 05/2017 απαλλάσσει τον Δημ. Μελισσανίδη από όλες τις κατηγορίες γιατί δεν αποδείχθηκε ότι όντως υπήρξε ο σχετικός διάλογος με τον Κύρκο. Το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Από την υπεύθυνη δήλωση του κ. Κύρκου στις 11/1/2017 προέκυψε ότι η συνομιλία μεταξύ αυτού και του πειθαρχικώς διωκόμενου ήταν έντονη και αφορούσε αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα πλην όμως σε καμία περιπτωση ο τελευταίος (Μελισσανίδης) δεν απείλησε, ούτε εξύβρισε τον ως άνω αξιωματούχο του αγώνα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε