Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Οριστικό! Τέλος ο Μοράις

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ζοζέ Μοράις είπε και επίσημα ότι δεν συνεχίζει στον πάγκο της Ενωσης και η διάδοχη κατάσταση στον πάγκο ίσως είναι θέμα ωρών.

Ο Πορτογάλος προπονητής μετά το τέλος του ματς με τον Παναιτωλικό δήλωσε: «Είμαι υποχρεωμένος λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε να δηλώσω ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Αύριο ίσως μιλήσω με τον πρόεδρο αλλά δεν θα βρίσκομαι στο αύριο της ομάδας. Οι καταστάσεις ήταν πολύ δύσκολες όλο αυτό το διάσημα όπως και σήμερα και δεν θα συνεχίσω στην ομάδα».

Ανακοίνωσε και επίσημα την παραίτησή του, κάτι που ήταν αναμενόμενο να γίνει, ειδικά μετά και την ήττα από τον Παναιτωλικό.

Η Ενωση, δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της για τη διάδοχη κατάσταση, ωστόσο επιθυμεί να συνεχίσει με ξένο προπονητή στο τιμόνι της, τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή της ΑΕΚ υπέβαλε ο Ζοζέ Μοράις μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου, ο κ. Μοράις δήλωσε τα εξής: “Είμαι υποχρεωμένος, λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε, να δηλώσω ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Αύριο ίσως μιλήσω με τον πρόεδρο αλλά δεν θα βρίσκομαι στην επόμενη μέρα της ομάδας”. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αποδέχεται την παραίτηση του Πορτογάλου τεχνικού, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο διάστημα της συνεργασίας των δύο πλευρών και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε