Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Προπόνηση χωρίς 13

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Περισσότεροι ήταν αυτοί που δεν προπονήθηκαν από αυτούς που έκαναν προπόνηση την Μεγάλη Τετάρτη στην ΑΕΚ. Ανυπόμονος για τα πλέι-οφ ο Νέμεθ.

Προπόνηση για… λίγους έγινε την Μεγάλη Τετάρτη στους Θρακομακεδόνες αφού ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είχε στην διάθεση του 13 παίκτες. Οι Καφές, Μαϊστόροβιτς, Σκόκο και Μπλάνκο απουσίαζαν λόγω της συμμετοχής τους στο ALL STAR GAME, ενώ οι Μανωλάς, Γιάχιτς, Παυλής, Γεωργέας και Κουτρουμάνος έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Επιπλέον ο Σάχα έκανε προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ οι Ζεράλδο, Γιαχάγια και Τζιμπούρ έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο.

 
Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ΑΕΚ είναι πως ο Χέρσι ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στην διάθεση του.
 
Ένας παίκτης που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά φέτος από τραυματισμούς είναι ο Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Ούγγρος επιθετικός με δηλώσεις του στο προσωπικό του blog αναφέρθηκε σε αυτά, στο γκολ που του λείπει και στα πλέι-οφ.
 
“Νιώθω πολύ καλύτερα και ο λόγος είναι γιατί έχω πολύ περισσότερο ποδόσφαιρο στη ζωή μου. Ο τραυματισμός μου ήδη ανήκει στο παρελθόν, δεν πονάω καθόλου στο πόδι μου και αρχίζω και βρίσκω την φόρμα μου. Αυτό το Σαββατοκύριακο έπαιξα 30 λεπτά και έφτασα πολύ κοντά να πετύχω το πρώτο μου γκολ στη χρονιά. Ο τερματοφύλακας έδιωξε την μπάλα με το πόδι ενστικτωδώς. Ήταν μία τεράστια ευκαιρία. Ήταν πολύ άσχημο, γιατί αν σκόραρα πιθανότατα θα κερδίζαμε, ενώ θα ανέβαζε και άλλο την αυτοπεποίθηση μας. Το βασικό στοιχείο σε έναν επιθετικό είναι να βάζει γκολ. Και αν δεν πετυχαίνεις γκολ για πολύ καιρό, αρχίζεις να πιστεύεις ότι δεν μπορείς. Το θέμα του τραυματισμού πλέον ξεπεράστηκε αλλά δεν έχω αισθανθεί τη χαρά του γκολ για πολλούς μήνες. Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να πετύχω ένα γκολ», τόνισε ο 21χρονος άσος.

Η ομάδα δείχνει να είναι ενωμένη, είμαστε σε καλή κατάσταση και όλοι μας περιμένουμε με αγωνία τα play-offs. Ελπίζω μέχρι τότε να είμαι σε άριστη φυσική κατάσταση και να είμαι σε θέση να προσφέρω στην ομάδα αυτά που μπορώ, όπως έκανα και στην αρχή του πρωταθλήματος», ενώ για το μέλλον του, δήλωσε: «Αυτή την περίοδο υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν για το μέλλον μου, αλλά δεν ασχολούμαι ακόμα με αυτά. Η ΑΕΚ θέλει να με κρατήσει για έναν ακόμα χρόνο, αλλά αυτό, όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν εξαρτάται από μένα. Η διοίκηση της Λίβερπουλ είναι αυτή που θα αποφασίσει πού και πότε θα ξεκινήσω την προετοιμασία. Αυτό όμως που συμβαίνει τώρα στην ομάδα είναι πολύ πιο σημαντικό και θα πρέπει να επικεντρωθώ εδώ”, τόνισε ο Νέμεθ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε