Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Πρώτη” για Λέσκοτ – Λάζαρο! Αποχαιρέτησε ο Κορδέρο

ΦΩΤΟ facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
ΦΩΤΟ facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL

Αντίθετου δρόμοι. Τα τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ έκαναν την πρώτη τους προπόνηση της Τρίτη – Απ’ την άλλη, ο Μιγκέλ Κορδέρο είπε “αντίο” στους παίκτες της Ένωσης.

Τα δύο “Λ” ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, την Τρίτη στα Σπάτα. Ο Τζόλεον Λέσκοτ και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με τα “κιτρινόμαυρα” σε κλίμα ενθουσιασμού αφού η ΑΕΚ κλείνει τη μετεγγραφική της δραστηριότητα με δυο πολύ σημαντικές προσθήκες.

Για τον Άγγλο αμυντικό, αυτή ήταν κι η πρώτη γνωριμία με το προπονητικό κέντρο της νέας ομάδας του, αφού ο Λάζαρος είχε βρεθεί εκεί και τις δύο προηγούμενες ημέρες για να γυμναστεί μόνος του.

Και για τους δύο, πάντως, ήταν η πρώτη προπόνηση και γνωριμία με τους συμπαίκτες του, αφού ακόμα και για τον Χριστοδουλόπουλο οι κοινοί παρονομαστές μέσω εθνικής ομάδας, ήταν ελάχιστοι. Κατά τα άλλα, ο Βάργκας επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Σιμόες, Γκάλο.

Την ίδια ώρα, στα Σπάτα βρέθηκαν για τελευταία φορά ο Μιγκέλ Κορδέρο και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Ο Ισπανός αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, καθώς λίγο νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας με την ΑΕΚ, ενώ ο νεαρός αριστερός μπακ προπονήθηκε κανονικά και αύριο αναχωρεί για τη Βέροια όπου έχει παραχωρηθεί δανεικός.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε