Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΑΕΚ: Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού με τους επενδυτές

ΑΕΚ: Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού με τους επενδυτές
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.09.2011 | 11:56
Πρώτη δημοσίευση: 28.09.2011 | 11:56

Στην Αθήνα βρίσκονται ήδη οι εκπρόσωποι της Petit Chateau για την συνάντηση που θα έχουν το απόγευμα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ με στόχο την υπογραφή προσυμφώνου συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της ιταλοελβετικής εταιρίας που θέλει να επενδύσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές θα καθίσουν σήμερα το απόγευμα στο ίδιο τραπέζι με την συμφωνία να φαντάζει πολύ πιθανή. Στην “Ένωση” τονίζουν πως δεν έχει προκύψει κάτι μεμπτό μέχρι στιγμής, ωστόσο εμφανίζονται επιφυλακτικοί καθώς δεν έχουν λάβει επαρκείς πληροφορίες, ενώ την ίδια ώρα οι εκπρόσωποι της Petit Chateau εμφανίζονται αισιόδοξοι πως το θέμα θα έχει τελειώσει θετικά μέσα στο επόμενο 48ωρο.
 
Αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα οι δύο πλευρές θα υπογράψουν προσύμφωνο συνεργασίας, το οποίο όμως θα ενεργοποιηθεί όταν μπουν στα ταμεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ τα 2 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το πλάνο των επενδυτών, σε διάστημα 4 ετών θα βάλουν 40 εκατ. ευρώ, ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν θα μπουν άλλα 8.   Διαδώστε αυτό το άρθρο