Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο… μασκοφόρος Μάνταλος! Αγώνας δρόμου για Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Το μόνιμο “δεσμό” του για τις προσεχείς 4-6 εβδομάδες γνώρισε χθες ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της ΑΕΚ επέστρεψε από την Ιταλία με την ειδική προστατευτική μάσκα την οποία θα φορά μέχρι το Νοέμβριο, όταν δηλαδή αποκατασταθεί πλήρως η κατάστασή του.

Ο Μάνταλος που την περασμένη εβδομάδα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για κάταγμα ρινικού οστού, βρίσκεται από το μεσημέρι στην Αθήνα. Επέστρεψε από την Ιταλία μαζί με τον Αλεξ Ντι Μπαρτόλο μέσω Μονάχου, γιατί το πρωί δεν υπύρχε απευθείας πτήση και έπρεπε να έρθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” πήγε απευθείας στο Ιατρικό Κέντρο για να τον εξετάσει ο γιατρός που του έκανε την επέμβαση και να δει βεβαίως και τη μάσκα πάνω του αφού συμμετείχε και αυτός στην απόφαση να μεταβεί στην Ιταλία για να την προμηθευτεί. Ο γιατρός διαπίστωσε ότι η κατάστασή του είναι ικανοποιητική, χωρίς αυτό όμως να αλλάζει κάτι όσον αφορά τις πιθανότητες συμμετοχής του στο ντέρμπι, που παραμένουν στο 50-50.

Το απόγευμα θα βρίσκεται στα Σπάτα για να ξεκινήσει αγώνα δρόμου με σκοπό ασφαλώς να προλάβει το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Αυτός ήταν και ο λόγος για το ταξίδι-αστραπή στην Ιταλία ώστε να έχει άμεσα στη διαθεσή του τη μάσκα (την απέκτησε χθες), αλλά και της επιστροφής του μέσω Μονάχου, προκειμένου να προλάβει την απογευματινή προπόνηση, ακόμα κι αν γυμναστεί ελάχιστα.

“Μανταλιάδα”, λοιπόν, θα έχουμε τις προσεχείς πέντε ημέρες για την ΑΕΚ, χωρίς όμως να λείπουν και τα υπόλοιπα προβλήματα. Ο Αλμέιδα (σπασμό στη μέση) αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ η κατάσταση του Ρόναλντ Βάργκας (κάκωση στον αριστερό προσαγωγό) θα ξεκαθαρίσει μέσα στις προσεχείς 48 ώρες.

Πηγή: ΑΠΕ

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε