Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Στο Παρίσι ο Μπάγεβιτς! Ταξίδι για προπονητή

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με προορισμό το Παρίσι ταξιδεύει το Σάββατο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος θα συναντηθεί με υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης θα έρθει σε επαφή με τον Φιλίπ Μοντάνιε, ο οποίος βρίσκεται πολύ ψηλά στην “κιτρινόμαυρη” λίστα, ενώ δεν αποκλείεται να συναντηθεί και με τον Κλοντ Πιελ, παρά το γεγονός πως το κασέ του είναι απαγορευτικό για την ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν χρόνο για ξεκούραση. Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, οι παίκτες του Νίκου Παναγιωτάρα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή της ΑΕΚ να μοιράζει συγχαρητήρια στα αποδυτήρια πριν τη σημερινή προπόνηση.

“Σας αξίζουν όλους πολλά συγχαρητήρια, γι αυτό που έχετε κάνει. Καταφέρατε να διαχειριστείτε και το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού και την μεγάλη κούραση που έχετε και την σωματική και την ψυχολογική. Έχουμε τώρα δυο παιχνίδια μπροστά μας, να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας”, είπε στους παίκτες του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε