Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Τα είπαν Μελισσανίδης – Χιμένεθ! Επαφή για Κυβρακίδη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σημάδι… παραμονής; Τετ-α-τετ είχε ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ με τον προπονητή της ομάδας. Την ίδια ώρα, η ένωση φέρεται να έβαλε στο μετεγγραφικό της πλάνο τον Κυριάκο Κυβρακίδη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει καταφέρει να “μεταμορφώσει” την ΑΕΚ με την παρουσία του στον πάγκο και ήδη είναι αρκετοί άνθρωποι της ΑΕΚ που δεν τον βλέπουν σαν… υπηρεσιακό τεχνικό. Οι φήμες περί παραμονής του γίνονται συνέχεια όλο και πιο έντονες, ενώ πριν από λίγες ημέρες -και όπως αναφέρει η “Ώρα των Σπορ”- ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε την πρώτη προσωπική συνάντηση με τον Χιμένεθ.

Σε αυτό το τετ-α-τετ οι δυο άνδρες είχαν μια συζήτηση εφ’ όλη της ύλης, με την παρουσία μόνο του μεταφραστή του προπονητή. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αλλά πολλές πληροφορίες δεν… βγήκαν (δεν προκύπτει κάτι για το μέλλον του Χιμένεθ). Η παρουσία του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο της ΑΕΚ τη νέα σεζόν φαίνεται πως θα εξαρτηθεί από την πορεία της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα – πλέι οφ και στο Κύπελλο.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα “Live Sport” αναφέρει πως η ΑΕΚ έκανε διερευνητική κρούση για τον Κυριάκο Κυβρακίδη του Ατρομήτου. Ο 24χρονος δεξιός μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τους Περιστεριώτες (οι απαιτήσεις τους είναι περίπου στα 300.000 ευρώ).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε