Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

ΑΕΚ: Το… δώρο του Χιμένεθ στον εαυτό του και η επιμονή για Ντίας

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Μανόλο Χιμένεθ τον Σεπτέμβριο του 2011, όταν αποχώρησε είχε πει ότι θα επιστρέψει στην ΑΕΚ μια μέρα. Τα κατάφερε και γύρισε. Εστω, σε ρόλο… καμικάζι και για έξι μήνες για αρχή.

Εκανε στον εαυτό του ένα δώρο που ήθελε πολύ και το πήρε λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τα μεθαυριανά του γενέθλια (21/1).

Ο Ισπανός κόουτς θα μιλήσει με τη διοίκηση και για την ενίσχυση του ρόστερ, παρά το γεγονός ότι απομένουν ελάχιστες μέρες για την επίτευξη χειμερινών μεταγραφών. Αυτός είναι και ο λόγος που ίσως η ΑΕΚ δεν εγκαταλείψει την υπόθεση Ντίας, παρά το γεγονός ότι φαίνεται πως ο παίκτης την χρησιμοποίησε κιόλας για να αποδεσμευτεί από τη Τζοχόρ της Μαλαισίας.

Ο Περέιρα Ντίας αποτέλεσε τον πρώτο στόχο της Ενωσης και μέχρι να κλείσει στο Μεξικό ή κάπου αλλού, δεν θα αποσύρει το ενδιαφέρον της.

Η υπόθεση μοιάζει με… φιάσκο στην παρούσα φάση, αλλά η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να την εγκαταλείψει, καθώς δεν έχει πολλά περιθώρια χρονικά, αλλά και να βρει κάτι που θέλει πολύ. 

Διαφορετικά θα περάσει στην εναλλακτική λύση της που είναι η απόκτηση ενός φορ και η ενεργοποίηση του συμβολαίου του Γιακουμάκη από τώρα. Πάντως, στην Ενωση εξακολουθούν να ελπίζουν ότι αν ο Ντίας δεν βρει την ομάδα που θέλει τότε θα τον αποκτήσει. 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε