Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Τρέχει” για δυο παίκτες

ΑΕΚ: “Τρέχει” για δυο παίκτες

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και οι συνεργάτες του εργάζονται πυρετωδώς για να “τρέξουν” τις περίπτωσεις των παικτών, για τους εις πέρας τις εισηγήσεις του Μανόλο Χιμένεθ. 

Στην ΑΕΚ ασχολούνται με δύο περιπτώσεις. Η πρώτη είναι του Χάιμε Ρομέρο, 27χρονου επιθετικού χαφ που έμεινε ελεύθερος από την Οσασούνα και υπέγραψε όρο μη μεταγραφής σε άλλο σύλλογο της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Ρόμερο ανήκε για 7 χρόνια (2009-2016) στην Ουντινέζε η οποία τον είχε παραχωρήσει δανεικό στις Μπάρι, Γρανάδα, Ορντουνσπόρ, Ρεάλ Μαδρίτης Β’ και Σαραγόσα!

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 από την Οσασούνα με την οποία είχε στο φετινό πρωτάθλημα Ισπανίας 22 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ. Ηταν μια τραγική σεζόν για την ομάδα της Παμπλόνα η οποία καθηλώθηκε στον πάτο της βαθμολογίας και υποβιβάστηκε μαθηματικά τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Η δεύτερη εκκρεμότητα που ίσως ολοκληρωθεί άμεσα, είναι αυτή του αριστερού μπακ. Το διαζύγιο με τον Ντίντακ θεωρείται πλέον δεδομένο, αφού για τα πρώτα «σύννεφα» το ΑΠΕ σας είχε ενημερώσει από τις αρχές Ιουνίου. Υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις από την Ισπανία τις οποίες ο Μαϊστόροβιτς δουλεύει εντατικά. Καμία όμως δεν συγκεντρώνει τόσο πολλές πιθανότητες όσο αυτή του Ρομέρο.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε