Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: Χρόνο κέρδισε, λεφτά θα βρει;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ΑΕΚ έσωσε μία χρονιά που φαινόταν χαμένη, αλλά τα δύσκολα τώρα αρχίζουν. Η παραμονή Μπάγεβιτς αντιμετωπίστηκε με καχυποψία από τον κόσμο αλλά και από τους πρωτοκλασσάτους παίκτες…

Η Ένωση με τη νίκη της επί του Ολυμπιακού αν μη τι άλλο κέρδισε τον απαιτούμενο χρόνο για να σχεδιάσει την επόμενη σεζόν, όμως αυτό δεν μπορεί να επισκιάσει τα πολλά προβλήματα που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν το σύλλογο.

Οι δηλώσεις Σκόκο, Μπλάνκο ήταν χαρακτηριστικές. Και οι δύο στράφηκαν εναντίον του προπονητή τους και ουσιαστικά έδειξαν ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με την παραμονή του Σέρβου.

“Κάποια πράγματα είναι προφανή. Αυτό που ενόχλησε εμένα ήταν ότι, μετά από ένα παιχνίδι, μπορεί να είσαι στεναχωρημένος εάν έχεις χάσει, αλλά κάποια πράγματα δεν ήταν σωστά. Όταν χάναμε, παρά την προσπάθειά μας, πάντα φταίγαμε εμείς, οι παίκτες. Όταν κερδίζαμε, κερδίζαμε εξαιτίας του προπονητή. Είναι μία σχέση παράξενη. Απλά εγώ μιλάω πάντα στο τέλος της χρονιάς. Με έχουν ενοχλήσει πολλά, αλλά δεν τα είπα, για να μη βλάψω την ομάδα. Τώρα, όμως, θα αναφερθώ σε κάποιες περιπτώσεις. Λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν, άκουσα τον προπονητή να λέει ότι δεν έχει επιθετικό ποιότητας να βάλει δίπλα στον Μπλάνκο. Σ’ ένα πολύ σημαντικό ματς, με την Εβερτον, ξαφνικά έμεινα εκτός. Επίσης, ακούστηκε ότι ανάμεσα στους πέντε παίκτες που είχε πει ότι θα διώξει μετά το ματς με τον Θρασύβουλο ήμουνα κι εγώ. Ξαναλέω, δεν τα είπα τότε για να μη βλάψω την ΑΕΚ” τόνισε στο ξέσπασμα του ο Νάτσο Σκόκο.

Σαφέστατες αιχμές άφησε και ο Ίσμαελ Μπλάνκο που έδωσε συνέχεια στα όσα είχε πει μετά το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ:

“Πίστευα ότι έπρεπε να τα πω εκείνη τη στιγμή. Δεν θέλω να μείνω περισσότερο σ’ αυτό. Σίγουρα, πάντως, τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Δεν θέλω να μιλήσω για το θέμα της παραμονής μου, η διοίκηση αποφασίζει. Εχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο. Αν ανανεώσω, καλώς. Αν όχι, θα δούμε τι επιλογές υπάρχουν.”

Και μέσα σε όλα αυτά υπήρξαν και οι αντιδράσεις  των οργανωμένων που εξέφρασαν την αντίθεση τους στην παραμονή Μπάγεβιτς. 

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θέλησε να αποκαλύψει τις προθέσεις του για το ρόστερ της νέας σεζόν, αλλά αυτό το οποίο τόνισε είναι ότι η ΑΕΚ θα αποκτήσει μόνο ελεύθερους παίκτες.

Αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό, αρκεί βέβαια να εκμεταλλευτεί το χρόνο που έχει στη διάθεση της και να κάνει τις σωστές κινήσεις.

Η Ένωση ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Europa League στις 19 Αυγούστου, ένα γύρο πριν τους ομίλους της διοργάνωσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε