Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΑΕΚ, Ζντοβτς: “Οπωσδήποτε νίκη!”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (25/1, 19:00) την Ζιέλονα Γκόρα στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Champions League. H AEK θέλει την νίκη αφού έχει ελπίδες, μετά από συνδυασμό αποτελεσμάτων, να γλυτώσει την πρώτη φάση των πλέι οφ και να προκριθεί απευθείας στους «16» της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός της Ένωσης, Γιούρι Ζντοβτς, δήλωσε για τον αγώνα με την πολωνική ομάδα: «Φτάσαμε στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του Champions League. Eίναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε. Η Ζιελόνα Γκόρα είναι πολύ επικίνδυνη και το απέδειξε και στο πρώτο ματς στην Πολωνία, όπου μας κέρδισε. Διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και σίγουρα μόνο εύκολο δεν θα είναι για μας. Επίσης, έρχεται να παίξει χωρίς άγχος και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Είπα στους παίκτες μου να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να βγάλουν στο παρκέ όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνει η Αβελίνο. Βασικά δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι αντίπαλοι μας. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».

Από την πλευρά του, ο Ντόνι ΜακΓκραθ δήλωσε: «Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Μπορεί για τους Πολωνούς να είναι αδιάφορο το ματς, αλλά για μας είναι πολύ σημαντικό, καθώς με νίκη θα τερματίσουμε στη δεύτερη θέση του ομίλου. Η προετοιμασία μας πήγε πολύ καλά και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, ώστε να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε