Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ… απ΄ τα παλιά στα Σπάτα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κάνοντας λόγο για συγκινητική προσπάθεια μεγάλες δόξες του παρελθόντος της ΑΕΚ, όπως ο Μαύρος, ο Τσιάρτας, ο Κωστής και ο Βλάχος, βρέθηκαν την Τρίτη στα Σπάτα και έπιασαν δουλειά ξεκινώντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Μετά την στελέχωση της ΠΑΕ από τον Θωμά Μαύρο με ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία με την ΑΕΚ, ήρθε η ώρα για την πρώτη συνάντηση. Την Τρίτη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα βρέθηκαν οι Μαύρος, Δημητρέλος, Κωστής, Βλάχος, Τσιάρτας, Παπαδόπουλος, Βούρος και ο νομικός εκπρόσωπος, Χάρης Γρηγορίου, οι οποίοι συζήτησαν για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Από τις δηλώσεις τους δεν έλειψε η αισιοδοξία αλλά και η συγκίνηση για την ύστατη προσπάθεια που γίνεται ώστε να σωθεί ο σύλλογος. Αναλυτικα:

Μαύρος: «Πιστεύω πολύ στο εγχείρημα. Βεβαίως, τα πάντα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι πρέπει να δουλέψουμε. Ο Βαγγέλης (σ.σ. Βλάχος) είναι νέος, φιλόδοξος, πολύ καλός προπονητής. Ήμασταν συμπαίκτης στην ΑΕΚ, γνωρίζω τη φιλοσοφία του και αυτός τη δική μου. Η ευθύνη είναι μεγάλη για όλους μας.

Σίγουρα είμαι συγκινημένος. Είμαστε εδώ να βοηθήσουμε. Θα το πω, αν και δεν μου αρέσει να λέω τα ίδια. Σημαντικό είναι όλοι οι οπαδοί να βοηθήσουν. Η μόνη δύναμη και πηγή εσόδων για την ΑΕΚ είναι ο κόσμος και κανείς άλλος. Είμαστε μαζί όλοι εδώ ενωμένοι. Ο Μίμης Παπαϊωάννου είναι μαζί μου. Το απόγευμα έχω ραντεβού με τον Νεστορίδη. Είμαστε όλοι ενωμένοι, έχουμε όραμα, δεν φοβόμαστε κανέναν».

Κωστής: «Γίνεται μία πολύ συγκινητική προσπάθεια, απ’ όλους μας. Αυτό που θα πρέπει να γίνει αυτή τη στιγμή είναι ο κόσμος να δείξει την πίστη του για την ΑΕΚ προκειμένου να μαζευτούν χρήματα. Η μοναδική σωτηρία της ΑΕΚ είναι ο κόσμος. Ποντάρουμε στην παρουσία του κόσμου, γιατί η ΑΕΚ τον έχει πιο πολύ ανάγκη από ποτέ».

Δημητρέλος
: «Αισιοδοξία υπάρχει. Όλη η προσπάθεια γίνεται για την ανάκαμψη της ΑΕΚ. Το οικονομικό θέμα θα κριθεί σε 10-15 μέρες ανάλογα με την ανταπόκριση του κόσμου. Αυτό είναι το μοναδικό κριτήριο: ο κόσμος. Σκοπός μας είναι να προσελκύσουμε τον κόσμο, να έρθει κοντά μας, να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Αλλιώς, θα πάμε όλοι σπίτια μας».

Βλάχος: Γύρισα σπίτι μου

“Φεύγει ο Μιραλάς από τον Ολυμπιακό – Πληρώνει την ρήτρα η Γαλατά”

Διπλό “πράσινο” χτύπημα με Μπαρμπαρούση-Πίντο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε