Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ από τον… Άρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η… εξωγήινη εμφάνιση της “Ένωσης” στο πρώτο παιχνίδι του Μανόλο Χιμένεθ σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας και προκάλεσε απορίες για την μέχρι πρότινος πορεία της.

Ακόμα και ο Ζοσέ Μουρίνιο να είσαι είναι απίθανο να μεταμορφώσεις μία ομάδα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ο Χιμένεθ αν και βρίσκεται για μία εβδομάδα στον πάγκο της ΑΕΚ κατάφερε να παρουσιάσει ένα εξαιρετικό σύνολο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και να διαλύσει τον Άρη με 4-0.
 
Σίγουρα ο Ισπανός τεχνικός διάβασε σωστά το ματς και το υλικό που έχει στα χέρια του και παρέταξε μία πιο ορθολογική ενδεκάδα από τον προκάτοχο του. Όπως ενδεχομένως από μόνη της η παρουσία του στον πάγκο της “Ένωσης” να ήταν η αιτία που οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν τόση διάθεση και πάθος.
 
Όμως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με όλα αυτά που έκαναν στην Θεσσαλονίκη εξέθεσαν πρώτα από όλα τους εαυτούς τους πρώτα από όλους. Έδειξαν ότι οι εξαγγελίες του προέδρου της ομάδας για πρωτάθλημα, στην αρχή της σεζόν, δεν ήταν λόγια του αέρα. Κάτι είχε δει ο Αδαμίδης. Δεν λέμε πως η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα αλλά ότι μπορεί. Γιατί με τις εμφανίσεις που έκανε επί Μπάγεβιτς αυτό φαινόταν αδύνατο. Η εμφάνιση στο “Κλεάνθης Βικέλιδης” προκαλεί εύλογα απορίες σε πολύ κόσμο. Μήπως κάποιοι εντός της ομάδας ήθελαν να φάνε τον Μπάγεβιτς; Μήπως δεν έδιναν το 100% των δυνατοτήτων τους;
 
Όπως και να ΄χει το θέμα είναι πως ο άνεμος αισιοδοξίας που πνέει πάνω από τα στρατόπεδο της “Ένωσης” μετά την έλευση του Χιμένεθ καλά κρατεί και το ζητούμενο πλέον είναι η διάρκεια αλλά και η βελτίωση.
 
Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ κρίσιμα και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως γιατί θα φανούν περισσότερα πράγματα για το τι έχει στο μυαλό του ο Ισπανός και αν καθιερώσει το σχήμα με τα τρία αμυντικά χαφ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε