Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ για τίτλο με τη σφραγίδα του Χιμένεθ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ισπανός τεχνικός έχει καταφέρει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να δώσει στην ομάδα του νοοτροπία νικητή και να την βάλει ξανά στην διεκδίκηση του τίτλου.

Μετά τον Άρη η ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων νίκησε και τον Παναθηναϊκό. Η “Ένωση” εμφανίζεται ψυχωμένη και με την ψυχολογία στα ύψη μετά την έλευση του Ισπανού δείχνει έτοιμη για να διεκδικήσει τον τίτλο.
 
Σε ότι αφορά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Χιμένεθ διάβασε εξαιρετικά το ματς, δικαιώθηκε με το ρίσκο να ξεκινήσει τους Νταντόμο και Γκερέιρο και έδωσε εντολή για πίεση στην επιρρεπή στα λάθη άμυνα του αντιπάλου. Ένα τέτοιο εκμεταλλεύτηκε ο Τζιμπούρ και η ΑΕΚ πήρε τους τρεις βαθμούς. Παράλληλα οι “κιτρινόμαυροι” απειλήθηκαν ελάχιστα αφού λειτούργησε άψογα η αλληλοκάλυψη.
 
Κάτι ακόμα που αξίζει να αναφερθεί είναι το πάθος και η διάθεση των ποδοσφαιριστών της “Ένωσης”. Από το πρώτο λεπτό έπαιρναν τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες και το μάτι του γυάλιζε. Έργο Χιμένεθ.
 
Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός πονοκεφαλιάζει από τους μυικούς τραυματισμούς που υπάρχουν στην ομάδα. Εκτός από τους Σκόκο, Λυμπερόπουλο, Μανωλά, Πατσατζόγλου, Γιάχιτς, Γεωργέα και Ντιοπ. Την Πέμπτη η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για το Κύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ και το ζητούμενο πλέον είναι να δείξει η ομάδα διάρκεια στις καλές εμφανίσεις,

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε