Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ:Όχι στα πανό με πολιτικό περιεχόμενο γιατί θα τιμωρηθούμε

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Η διοίκηση της ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της ομάδας που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με την Λοκομοτίβ Μόσχας να μην σηκώσει πανό με πολιτικό περιεχόμενο για η UEFA ξεκαθάρισε ότι θα διακοπεί ο αγώνας.

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ήταν κάθετη στη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τους είπε ότι αν υπάρξει οποιοδήποτε πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, ο διαιτητής θα διακόψει άμεσα το ματς ή δεν θα το ξεκινήσει καν.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη βαριά τιμωρία της Ένωσης και γι’ αυτό η διοίκηση καλεί τον κόσμο της ομάδας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας που θα παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα με την Λοκομοτίβ Μόσχας ότι κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τους εκπροσώπους της UEFA τέθηκε πολύ σοβαρά το θέμα σχετικά με την ανάρτηση πανό στο γήπεδο. Συγκεκριμένα, ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να μην ξεκινήσει ή να διακόψει οριστικά τον αγώνα, σε περίπτωση ανάρτησης πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό μήνυμα, ενώ η ομάδα της οποίας οι οπαδοί έχουν αναρτήσει το πανό θα τιμωρηθεί.

Παρότι οι εν λόγω κύριοι αναγνωρίζουν την κατάσταση που υπάρχει στη χώρα μας τόνισαν ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή, καθώς η UEFA είναι πολύ αυστηρή σε αυτόν τον τομέα. Για το λόγο αυτό καλούμε τους φιλάθλους μας που θα είναι αύριο στο ΟΑΚΑ να προστατεύσουν με κάθε τρόπο την έδρα και την ομάδα μας στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε