Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ στα προημιτελικά – Μόνο στον τελικο “el clasico”

ΦΩΤΟ REUTERS.

Με τους Μαδριλένους θα τεθεί αντιμέτωπος ο ΑΠΟΕΛ στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτος αγώνας στην Κύπρο στις 27 Μαρτίου. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα διασταυρωθεί με το νικητή της αναμέτρησης Μαρσέιγ-Μπάγερν Μονάχου. Μόνο στον τελικό θα τεθούν αντιμέτωποι Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Δείτε όλα τα ζευγάρια…

Η μέχρι τώρα πορεία του ΑΠΟΕΛ στα Τσάμπιονς Λιγκ εντυπωσίασε ολόκληρη της Ευρώπη, αφού μία ομάδα με μικρό μπάτζετ κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αποκλείοντας αντιπάλους με πολλαπλάσια μπάτζετ απ’ αυτήν. .

Η μοίρα το έφερε να δούμε να δούμε την κόντρα του… Δαυίδ με τον Γολιάθ, αφού οι Κύπριοι κληρώθηκαν να παίξουν κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης των πολλών εκατομμυρίων, του Ζοσέ Μουρίνιο και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έτσι, μπορεί ο αντίπαλος να είναι… μεγαθήριο και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά το σίγουρο είναι πως η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δώσει δυο… παραστάσεις κόντρα στην “Βασίλισσα της Ευρώπης”, θα πάρει επιτυχίες και -όπως μας συνήθισε- θα τα βάλει με τους δυνατούς για να πάρει το καλύτερο δυνατό.

Ο νικητής του ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Μαρσέιγ-Μπάγερν Μονάχου, ενώ σε περίπτωση που οι Μαδριλένοι και η Μπαρτσελόνα συνεχίσουν νικηφόρα, θα συναντηθούν στον τελικό, που θα γίνει στις 19 Μαΐου στην “Αλιάνζ Αρίνα”.

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης

1) ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ Μαδρίτης 27/3
2) Μαρσέιγ-Μπάγερν Μονάχου 28/3
3) Μπενφίκα-Τσέλσι 27/3
4) Μίλαν-Μπαρτσελόνα 28/3

Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης (17/18 Απριλίου και 24/25 του μήνα) 

Μπενφίκα ή Τσέλσι – Μίλαν ή Μπαρτσελόνα 
Μαρσέιγ ή Μπάγερν Μονάχου – ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ Μαδρίτης

Ο νικητής του πρώτου ζευγαριού από τον ημιτελικό θα είναι η τυπικά γηπεδούχος στον τελικο (Μαρσέιγ, Μπάγερν Μονάχου, ΑΠΟΕΛ και Ρεάλ Μαδρίτης)

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο (γραμματέας της ΟΥΕΦΑ) αναφέρθηκε τόσο στην τραγωδία που έγινε στο Βέλγιο, όσο και στον Ερίκ Αμπιντάλ, πορόκειται να κάνει μεταμόσχευση ήπατος.

“Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα ήταν άσχημη επιλογή. Τον σεβόμαστε, αλλά η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου και η Μίλαν είναι ομάδες υψηλού επιπέδου”, δήλωσε πριν μερικές μέρες ο αρχηγός και τερματοφύλακας της Μαρσέιγ, Στιβ Μανταντά.

Οι πρώτοι αγώνες 27/28 Μαρτίου
Οι επαναληπτικοί 3/4 Απριλίου

Τελικός

19 Μαΐου στο “Allianz Arena” του Μονάχου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε