Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διαζύγιο ΑΕΚ-Χιμένεθ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Το NewsIt αποκαλύπτει την ειλημμένη απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Χιμένεθ προς τους παίκτες: Τακουνάκια αυτοί, ψυχή εμείς

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών για απομάκρυνση του Ισπανού τεχνικού από τον πάγκο της Ένωσης, είχαν φουντώσει και συνάμα ενόχλησαν αφάνταστα τον Μανόλο Χιμένεθ. Στα παράπονα που εξέφρασε στην κιτρινόμαυρη διοίκηση δεν πήρε ικανοποιητικές απαντήσεις και λίγο αργότερα πέρασε στην αντεπίθεση θέτοντας όρους.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt αυτοί είχαν να κάνουν με την απρόσκοπτη δουλειά του ως το τέλος της σεζόν, χωρίς να τίθεται θέμα απομάκρυνσης του αλλά και με την καταβολή μέρους δεδουλευμένων τόσο προς τους παίκτες όσο και προς τον ίδιο και τους συνεργάτες του.
 
Όσοι απευθύνθηκαν στον Σταύρο Αδαμίδη αλλά και σε μέλη της διοίκησης για να διασταυρώσουν τις σχετικές πληροφορίες δεν έπαιρναν σαφή απάντηση ωστόσο το NewsIt είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η απόφαση του χωρισμού είναι ειλημμένη.
 
Ασχέτως των τυπικών στοιχείων που θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις, το NewsIt είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμη ότι έχει συνταχθεί ήδη η ανακοίνωση του διαζυγίου των δύο πλευρών σύμφωνα με την οποία θα είναι κοινή συναινέση.
 
Στο οικονομικό κομμάτι πάντως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η δημοσιοποίηση της σχετικής ανακοίνωσης και η ευχαριστήρια δήλωση του Μανόλο Χιμένεθ προς την ομάδα και τον κόσμο της.
 
Ο δρόμος για το διάδοχο του Ισπανού στον πάγκο της ΑΕΚ είναι ορθάνοιχτος και ο Νίκος Κωστένογλου έτοιμος να καθίσει σε αυτόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε