Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιοι έχουν βάλει στο μάτι τη σέξι τσιρλίντερ του Ολυμπιακού;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιοι έχουν βάλει στο μάτι τη σέξι τσιρλίντερ του Ολυμπιακού;

Λίγες μέρες απομένουν και όσο πλησιάζει ο καιρός, τόσο και ανεβαίνει ο πυρετός των κρυφών συναντήσεων.

Ο λόγος για το «Dancing with the stars», που σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις της διοίκησης του ΑΝΤ1, πρέπει να βγει στον αέρα την Κυριακή 11 Νοεμβρίου. Αυτές τις μέρες λοιπόν, τα στελέχη του σταθμού εργάζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς, ώστε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το talent show.

Μέχρι σήμερα λοιπόν, σίγουροι ότι θα χορέψουν στο πλατό είναι: από γυναίκες οι Βάνα Μπάρμπα, Έλενα Παπαβασιλείου, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Λάουρα Νάργες και από άντρες οι Γιώργος Τσαλίκης, Νίκος Αναδιώτης, Σπύρος Σούλης και Γιάννης Αϊβάζης. Στους επικρατέστερους ανήκει και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Κέλλυ Κελεκίδου, ενώ υπάρχει ένας κατάλογος με δεκαπέντε ακόμα ονόματα, μερικά μάλιστα εκ των οποίων, αν δεχτούν, θα είναι έκπληξη. Να σημειώσουμε ότι στόχος των υπευθύνων είναι να υπάρχουν επτά γυναίκες και επτά άντρες, αλλά δεν αποκλείεται οι γυναίκες celebrities να υπερισχύσουν και να καταλήξουμε σε 8 γυναίκες και 6 άντρες.

Στον κατάλογο αυτό λοιπόν υπάρχει και ένα πρόσωπο που είναι σίγουρο ότι θα μετατρέψει την πίστα του «Dancing» σε παρκέ, καθώς διαθέτει προϋπηρεσία εκεί.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα στελέχη του ΑΝΤ1 θέλουν ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους να είναι και η Κατερίνα Βασιλείου, μία 24χρονη κοπέλα που είναι τσιρλίντερ του Ολυμπιακού και καταφέρνει μαζί με τις υπόλοιπες των Red Drops να βάζουν φωτιά στα παρκέ κάθε φορά που αγωνίζεται η ομάδα του μπάσκετ. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες οι επαφές με τη νεαρή κοπέλα έχουν πάει πολύ καλά και όπως όλα δείχνουν, μετά το παρκέ θα βάλει φωτιά και στην πίστα του talent show. Να σημειώσουμε δε, ότι η νεαρή και σέξι Κατερίνα σπουδάζει δημοσιογραφία, αλλά αγαπά πολύ το χορό.

Σε συνέντευξη μάλιστα που είχε δώσει στο olympiacos-blog.blogspot.com είχε δηλώσει πως είναι «Ολυμπιακός από κούνια», ενώ λατρεύει και ασχολείται με το χορό από πολύ μικρή ηλικία. Να δούμε λοιπόν, αν η σέξι Κατερίνα Βασιλείου θα είναι τελικά ανάμεσα σε αυτούς που θα διαγωνιστούν στο «Dancing with the stars». Δεν είναι τυχαίο πάντως, που θαυμαστές της έχουν ανεβάσει βίντεο με τίτλο «Κατερίνα είσαι κουκλάρα» και το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, για να καταλάβετε γιατί οι υπεύθυνοι του «Dancing» την έχουν βάλει στο μάτι!

Γρηγόρης Μελάς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε