Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αδαμίδης: Είναι σοκαρισμένος αλλά δεν θα τον αφήσουμε να φύγει

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Φανερά απογοητευμένος από την επίθεση που δέχθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ο πρόεδρος της ΑΕΚ κάλεσε όλους του υγιείς φιλάθλους της ομάδας να αποβάλλουν το πρόβλημα.

Με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ fm o Σταύρος Αδαμίδης μίλησε για την επικοινωνία που είχε με τον Σερβοέλληνα τεχνικό μετά το επεισόδιο και τόνισε πως η ΑΕΚ πρέπει να απαλλαγεί από αυτές τις καταστάσεις.

Αναλυτικά:
 
“Αυτό που έγινε είναι ντροπή για την ΑΕΚ! Έλεος πια! Η διοίκηση είναι αποφασισμένη και θα κρατήσει τον προπονητή. Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε. Η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει το δρόμο της και σαμποτάρεται εκ των έσω! Όλα αυτά, μας πεισμώνουν περισσότερο. Είμαστε πιο αποφασισμένοι. Θα κινηθούμε να βρούμε αυτούς που συμμετείχαν στα επεισόδια. Η ΑΕΚ θα συνεχίσει ενωμένη με παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση.
 
Έχω μιλήσει με τον Μπάγεβιτς και είναι σοκαρισμένος. Δεν περιμέναμε αυτό που έγινε. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν πρόκειται να τον αφήσουμε να φύγει. Καλούμε τους υγιείς φιλάθλους της ΑΕΚ να αποβάλλουν το πρόβλημα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι. Η ΑΕΚ έχει φιλοδοξίες, έχει στόχους φέτος, προσπαθεί να βρει το δρόμο της και σαμποτάρεται εκ των έσω! Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε σήμερα. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο δισεκατομμύριο να αφήσουμε τον Μπάγεβιτς να φύγει, αν και δεν μου έχει πει τίποτα τέτοιο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε