Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αδαμίδης: Είπα στους παίκτες αν δεν νιώθουν ασφαλείς να μην κατέβουν να παίξουν!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος της Ένωσης εμφανώς απογοητευμένος από τα όσα έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο αποκάλυψε ότι η διοίκηση άφησε ελεύθερους τους παίκτες να αποφασίσουν για το αν θα κατέβαιναν να παίξουν στο ματς ή όχι.

Ξαφνικό διαζύγιο ΑΕΚ-Σούιτσα

Μιλώντας στον NovaΣπορ FM ο Σταύρος Αδαμίδης αναφέρθηκε στα όσα τραγελαφικά έγιναν την Κυριακή με τους παίκτες να φτάνουν στο ΟΑΚΑ, μετά από απάιτηση των οπαδών, με ταξί. Ο πρόεδρος της ομάδας αποκάλυψε τις συζητήσεις που είχε με τους παίκτες στο ξενοδοχείο όπου τους είπε να πάνε με το πούλμαν στο γήπεδο και αν δεν νιώσουν ασφαλείς να μην κατέβουν να παίξουν.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε:

“Μετά την αγωνιστική ντροπή του 6-0 για την ομάδα μας, γίναμε μάρτυρες πραγμάτων που δεν τιμούν κανέναν. Εγώ προσωπικά αλλά και όλα τα μέλη της διοίκησης αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Ούτε εγώ αλλά ούτε κάποιος από τους συνεργάτες μου έχουμε παραιτηθεί. Έχουμε δύο σημαντικούς στόχους και θα τους κυνηγήσουμε.
 
Θα πω τα πάντα μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ. Θα δώσω απαντήσεις σε όλα.
 
Χθες θα ήμουν κανονικά στο γήπεδο και ενώ έγινε η παράδοξη μετακίνηση της ομάδα, ενημερώθηκα ότι το κλίμα ήταν έντονο στους χώρους του γηπέδου και για να μην οξύνω τα πνεύματα προτίμησα να μην πάω στο ΟΑΚΑ.
 
Οι αντιδράσεις των οπαδών της ΑΕΚ είναι απαράδεκτες και μάλιστα σε μία χρονιά που μπορεί να ολοκληρωθεί ικανοποιητικά σε αγωνιστικό επίπεδο, αν πάρουμε το κύπελλο και την πρώτη θέση στα πλέι οφ.
 
Οι 2 βασικοί μέτοχοι είναι εδώ και όποτε χρειάστηκε έβαλαν το χέρι στην τσέπη. Έχουμε πολλά προβλήματα αλλά πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα, τους παίκτες και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ.
 
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να βγω μπροστά. Μετά τη θλιβερή ήττα από τον Ολυμπιακό πήγα μαζί με τον κύριο Δημητριάδη στα Σπάτα και μίλησα με τους οπαδούς της ΑΕΚ. Το επόμενο πρωί υπέβαλα την παραίτηση μου στη διάθεση του κυρίου Παππά, η οποία δεν έγινε δεκτή.

Η κίνηση από την πλευρά της Original δεν ήταν σωστή και το είπα στον κύριο Χατζηχρήστο. Η απόφαση της διοίκησης ήταν να πάει κανονικά με το λεωφορείο της ομάδας και αν νιώθουν ότι απειλούνται να μην κατέβουν στον αγώνα.
 
Οι παίκτες δέχτηκαν να πάνε στο γήπεδο και εμείς τους είπαμε ότι αν δεν νιώθουν ασφαλείς να μην κατέβουν να παίξουν.
 
Τα παιδιά μέσα από δύσκολες συνθήκες πήραν τη νίκη και κυνηγάμε πλέον μία καλύτερη διαφορά στα πλέι οφ από τον Παναθηναϊκό.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε