Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αδαμίδης: Ο κόσμος δεν πρέπει να περιμένει την μεγάλη μεταγραφή για να στηρίξει

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στην δύναμη του λαού της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Σταύρος Αδαμίδης στην εκδήλωση για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν, ενώ μίλησε και για τα μεταγραφικά. Από 165 ευρώ τα διαρκείας για τα μέλη των Supporters.

«Αντιλαμβανόμενοι τις συνθήκες, έχουμε προβεί σε μεγάλες μειώσεις. Για να μπορούν όλοι να πάνε στο γήπεδο. Πήραμε μια συνειδητοποιημένη απόφαση να κλείσουμε το πάνω διάζωμα, προκειμένου να δημιουργήσουμε ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και στο ΟΑΚΑ. Το τονίζω συνεχώς, πως βασική δύναμη και αρωγός της προσπάθειας, είναι ο κόσμος. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Και οποιαδήποτε ομάδα για να είναι πετυχημένη, πρέπει να έχει τον κόσμο δίπλα της», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στη συνέχεια τόνισε ότι στόχος είναι να καταπολεμηθούν τα φαινόμενα βίας:

«Πρώτο μέλημα μας, είναι το ΟΑΚΑ να γίνει έδρα και να εξαλειφθούν τα φαινόμενα βίας. Και θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, για να το πετύχουμε. Σε συνεργασία με τον κόσμο και με τις άλλες ΠΑΕ. Πιστεύω πως η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων είναι υγιής. Οι λίγοι έχουν καταλάβει το πρόβλημα που δημιουργούν. Τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ του χρόνου θα είναι αυστηρά. Η ΑΕΚ μας έχει όλους ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Η ΑΕΚ έχει τεράστια δυναμική και καλώ όλους τους Ενωσίτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους».

Ενώ ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του λέγοντας πως ο κόσμος δεν πρέπει να περιμένει η μεγάλη μεταγραφή για να στηρίξει την ΑΕΚ:

«Για μας τους ΑΕΚτζήδες, η ΑΕΚ δεν είναι θέατρο για να δούμε τους πρωταγωνιστές πρώτα και μετά να αποφασίσουμε αν θα πάμε στο γήπεδο. Είμαστε ΑΕΚ και δεν περιμένουμε την μεγάλη μεταγραφή για να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδας. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα οικονομικά δεδομένα. Γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας. Θα γίνουν προσεκτικές επιλογές. Η ΑΕΚ από την νέα χρονιά θα συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε πέρυσι. Θα έχει ελληνική ομάδα και ανταγωνιστική. Θα έχει λίγους και καλούς Έλληνες παίκτες».

Τους παίκτες της “Ένωσης” εκπροσώπησαν στην εκδήλωση οι Νίκος Γεωργέας και Γρηγόρης Μάκος: «Είναι πολύ σημαντικό το άνοιγμα μόνο της κάτω κερκίδας για να φαίνεται το ΟΑΚΑ έδρα. Η ΑΕΚ έχει κόσμο, θα πάρουν διαρκείας και θα βοηθήσουν την ομάδα. Και μπορεί να χρειαστεί να ανοίξουμε και το πάνω διάζωμα. Να βοηθήσει ο κόσμος την ομάδα γιατί τον έχουμε ανάγκη», δήλωσε έμπειρος αμυντικός, ενώ μαζί του συμφώνησε και ο Γρηγόρης Μάκος: «Ξέρουμε πως είναι δύσκολη η οικονομική κατάσταση για όλο τον κόσμο. Αλλά πιστεύω πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί γιατί αγαπάει την ομάδα. Σημαντικό που ανοίγουν μόνο τα κάτω διαζώματα. Αλλά μακάρι να ανοίξουν και τα πάνω, χωρίς επεισόδια. Πιστεύω πως ο κόσμος θα δώσει το παρών και βοηθήσει την ομάδα».


Για τα μέλη των Supporters τα διαρκείας στις θύρες 1, 15, 17, 19, 35, 3, 21 και 33 κοστίζουν 165 ευρώ, ενώ για μη μέλη κοστίζουν 210 ευρώ, την ώρα που το φθηνότερο διαρκείας πέρυσι κόστιζε 250 ευρώ. Το παιδικό εισιτήριο για τους Supporters κοστίζει 75 ευρώ και 90 ευρώ για μη μέλη, ενώ υπάρχουν οικογενειακά πακέτα σε προνομιακές τιμές. Χαμηλότερες τιμές σε σχέση με πέρυσι θα υπάρχουν και στα απλά εισιτήρια για τους αγώνες της ομάδας.

Από την Τρίτη 14 Ιουνίου μέχρι την Πέμπτη 23 Ιουνίου θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης της κάρτας τους οι κάτοχοι της περασμένης σεζόν (2010/11).

Από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 30 Ιουλίου θα αρχίσει η ελεύθερη διάθεση των καρτών διαρκείας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε