Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αδαμίδης για μπάτζετ, Σκόκο, Μανωλά και Μπλάνκο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου, υποσχέθηκε την επάξια αντικατάσταση του Σκόκο, ενώ μίλησε και για την επόμενη σεζόν και τους στόχους της ομάδας.

Με 2,8 εκ. ευρώ ο Σκόκο πάει Ντουμπάι!

Καλά… νέα για ΑΕΚ

Ο Σταύρος Αδαμίδης μαζί με τον Μάκη Καζνακίδη, εκπρόσωπο των Supporters, απάντησαν σε ερωτήσεις που έκαναν αναγνώστες του Sport24.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε για όλα τα θέματα και ξεκαθάρισε αρκετά θέματα κυρίως για τις μετεγγραφές. Ο Σταύρος Αδαμίδης μίλησε…

Για τον Σκόκο: Δυστυχώς δεν έχουμε μεγάλη διαπραγματευτική ισχύ όταν μια ομάδα καλύπτει την ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή. Καταφέραμε όμως να βάλουμε όρο στο συμβόλαιο με την Αλ Αΐν, ώστε η ΑΕΚ να λάβει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, αν ο Σκόκο μεταγραφεί ή πάει δανεικός σε άλλη ελληνική ομάδα. Η ΑΕΚ επίσης διατηρεί με συγκεκριμένο όρο, την δυνατότητα να έχει τον πρώτο λόγο, σε περίπτωση επιστροφής του Νάτσο στην Ελλάδα. Οι απολαβές του Νάτσο διπλασιάστηκαν, οπότε δύσκολα βλέπω επιστροφή του στην Ελλάδα. Του είπα όμως, ότι πάντα θα είναι μέλος της μεγάλης οικογένειας της ΑΕΚ. Ο Σκόκο θα αντικατασταθεί επάξια, έχουμε συγκεκριμένους στόχους και σε συνεργασία με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή θα τους υλοποιήσουμε.
 
Για τον Μανωλά: Έχει γίνει μια πάρα πολύ καλή πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα και ευελπιστούμε ότι η απάντησή του θα είναι θετική. Αν δεν απαντήσει θετικά, θα πρέπει να φέρει πρόταση, ώστε η ΑΕΚ να αποκομίσει οφέλη. Η ρήτρα του θα είναι υψηλή, για τα δεδομένα της αγωνιστικής του αξίας. Το μοναστήρι να είναι καλά κι αυτό πρέπει να κοιτάξουμε…
 
Για την ελληνοποίηση του ρόστερ: Τρεις παίκτες έχουμε κλείσει μέχρι στιγμής και οι τρεις είναι Έλληνες και σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Θέλουμε του χρόνου η ενδεκάδα της ΑΕΚ, να αποτελείται σε σταθερή βάση, από τουλάχιστον 7 Έλληνες ποδοσφαιριστές.
 
Σίγουρα ψάχνουμε για σέντερ μπακ, νομίζω όμως πως το κασέ του Κυργιάκου μετά από την θητεία του στην Λίβερπουλ, είναι απλησίαστο για τις ελληνικές ομάδες. Ευελπιστούμε πως όλοι οι Ενωσίτες και ο Ντέμης, θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα.
 
Για τα διαρκείας: Οι βασικές τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για το μεγαλύτερο κομμάτι του γηπέδου θα είναι φθηνότερες μέχρι και 20%. Σ’ αυτές τις τιμές θα υπάρχει επιπλέον έκπτωση για τους Supporters. Καταλαβαίνουμε απόλυτα την οικονομική συγκυρία και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τους φιλάθλους μας.
 
Για το μπάτζερ: Το ρόστερ της ΑΕΚ πρόπερσι ξεπερνούσε τα 17.500.000 ευρώ, πέρσι έπεσε στα 15.500.000 ευρώ και φέτος θα πέσει ακόμη περισσότερο. Ή προσαρμόζουμε τα οικονομικά μας δεδομένα και επιβιώνουμε ή αγνοούμε τα προβλήματα και μεγαλώνουμε το πρόβλημα της ΑΕΚ. Σκοπός μας είναι με σωστές κινήσεις, το ρόστερ να είναι καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό. Και πάλι, δεν θέλω να μιλήσω για τους προηγούμενους, εγώ όμως έχω διαλέξει τον δρόμο της αλήθειας και θα αφήσω την ΑΕΚ σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι την βρήκα.
 
Για τον Μπλάνκο: Στον Ίσμαελ κάναμε μια πρόταση 600.000 ευρώ, που μαζί με πολύ εφικτά μπόνους, θα έφτανε τις 700-750.000 ευρώ. Μεικτά θα έφταναν τα 1.100.000 ευρώ. Κάναμε την υπέρβαση, για την παραμονή του.
 
Για τους μετόχους: Ο κύριος Παππάς, έχει δώσεισ την ΑΕΚ πάνω από 16.000.000 ευρώ και ο κύριος Νοτιάς μαζί με το νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο έχει συνεισφέρει περί τα 30.000.000 ευρώ. Τους υπόλοιπους μπορείτε να τους ρωτήσετε οι ίδιοι. Σίγουρα όμως προτιμώ μια ΑΕΚ, στην οποία 50.000 άνθρωποι θα συνεισφέρουν 200 ευρώ και θα αποτελούν ενεργά μέλη της, παρά μια ΑΕΚ των δύο εφοπλιστών, που θα δίνουν από 5.000.000 ευρώ έκαστος.

Για την Ριζούπολη: “Οικονομικά η μετακίνηση στην Ριζούπολη θα μας έβλαπτε. Ένα γεμάτο ΟΑΚΑ μπορεί να αποτελέσει μια πολύ ισχυρή έδρα. Οι ΑΕΚτζήδες πρέπει να γυρίσουμε στο γήπεδο”.

 
Για τον Ολυμπιακό: “Όλοι ξέρουν τα συναισθήματα που τρέφω για τον μεγάλο μας αντίπαλο και εγώ προσωπικά από τη θέση του προέδρου θα ζητάω πάντα ποδοσφαιρική εκδίκηση. Όποιος παρενοχλεί την ΑΕΚ, όπως αποδείξαμε πολλές φορές φέτος, θα μας βρίσκει μπροστά του. Όλοι τους και μόνοι μας…”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε