Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αδαμίδης προς παίκτες: Βάλτε πλάτη γιατί… μας γύρισαν την πλάτη!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο πρόεδρος της Ένωσης πήγε στην προπόνηση της ομάδας και μιλώντας με τους “κιτρινόμαυρους” σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και δεσμεύτηκε ότι θα βρεθούν λύσεις…

Ο Σταύρος Αδαμίδης εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας, αλλά και στην εμπειρία του προπονητή, τους ευχαριστήσει για την υπομονή που κάνουν σχετικά παρά την καθυστέρηση πληρωμών, τονίζοντας πως ο κόσμος της ομάδας δεν βοήθησε όσο θα το περίμεναν.

 
Η ομιλία του κ. Αδαμίδη:
 
“Είμαστε εδώ για να σας δείξουμε ότι είμαστε κοντά σας. Μην ακούτε τίποτα από αυτά που γράφονται και λέγονται… Η ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι έχει οικονομικό πρόβλημα, όπως οι περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και πολύ σύντομα θα βρούμε τις λύσεις που πρέπει για να βγει η ΑΕΚ οριστικά από το οικονομικό αδιέξοδο. Σημαντική είναι η υπομονή που έχετε δείξει και σας ευχαριστώ για αυτό. Εχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια οικογένεια και έτσι θα συνεχίσουμε να είμαστε. Με τα αρνητικά και τα θετικά, αλλά στο τέλος θα είμαστε νικητές.
 
Ο κόσμος της ΑΕΚ δυστυχώς δεν βοήθησε όσο θα περιμέναμε, αλλά το κατανοούμε απόλυτα. Εμείς είμαστε που πρέπει με την απόδοση και την εικόνα μας, να τον πείσουμε να γυρίσει στο γήπεδο. Ήμουν, είμαι και θα είμαι εδώ για ότι χρειαστείτε. Στα τέλη της εβδομάδας θα σας ανακοινώσουμε τις ημερομηνίες πληρωμών σας και θα κοιτάξουμε να είναι το συντομότερο δυνατό για να μπούμε σε μία σειρά και να κυλήσουν όλα φυσιολογικά.
 
Είστε οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, έχουμε τον καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα και πρέπει να αποδείξετε ότι αξίζετε να φοράτε την φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Θέλω να σας κάνω ξεκάθαρο ότι έχω φανεί ασυνεπής, χωρίς να το θέλω. Είναι κάτι που δεν εκφράζει ούτε την διοίκηση, ούτε και εμένα. Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση. Ξεκινάμε με δύναμη, πάθος και σαν οικογένεια”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε