Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αδαμίδης:Δεν απαντώ σε όσους τρέφονται απ'τις πληγές της ΑΕΚ

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.02.2012 | 16:08
Πρώτη δημοσίευση: 08.02.2012 | 16:08

Ο Σταύρος Αδαμίδης με δήλωση του άφησε αιχμές κατά του Ντέμη Νικολαϊδη, χωρίς πάντως να τον κατονομάζει, με αφορμή τους πίνακες που έδωσε στγη δημοσιότητα ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ.

Απολογείται για 21 εκατομμύρια ευρώ στην UEFA η ΑΕΚ

"Έτοιμο σχέδιο για τη σωτηρία της ΑΕΚ το Θεμέλιο 21"

Η κίνηση του Ντέμη Νικολαϊδη να δημοσιοποιήσει πίνακες που δείχνουν ότι και οι επόμενες διοικήσεις προκάλεσαν ζημιά στην ΠΑΕ, προκάλεσε την αντίδραση του Σταύρου Αδαμίδη. Ο Αδαμίδης πάντως απέφυγε να κατονομάσει τον Νικολαϊδη.

Η δήλωση του Σταύρου Αδαμίδη:

"Δεν πρόκειται να μπω ποτέ σε αντιπαράθεση με τον οποιοδήποτε τρέφεται από τις πληγές της ΑΕΚ, ούτε να παραβιάσω την ανακωχή που όλοι συμφωνήσαμε (και λίγοι φαίνεται ότι τηρούμε, ειδικά από τη στιγμή που οι συζητήσεις μεταξύ της ομάδας του 2004 βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, δίχως να έχουν ολοκληρωθεί ή καταλήξει σε οποιαδήποτε συμπεράσματα) στη συνάντησή μας στην ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ στις 29/1.

Στην ΑΕΚ ήρθα για να βοηθήσω στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μου και όχι ως μέτοχος. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω όπως μπορώ και όποτε μου ζητηθεί. Δεν θα διχάσω ποτέ, όσο κι αν απογοητεύω κάποιους. Δυστυχώς για τους λίγους, τα πραγματικά νούμερα και όχι η όποια αποσπασματική και «δημιουργική» λογιστική, μιλάνε από μόνα τους."   Διαδώστε αυτό το άρθρο