Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Αδειάζει" Αντωνιάδη ο Παναθηναϊκός: Πού είναι η επιταγή μυστήριο;

`Αδειάζει` Αντωνιάδη ο Παναθηναϊκός: Πού είναι η επιταγή μυστήριο;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.12.2012 | 21:05
Πρώτη δημοσίευση: 26.12.2012 | 21:05

Η δήλωση του αντιπροέδρου της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Αντώνη Αντωνιάδη περί ύπαρξης της επιταγής των 28 εκ. ευρώ του Πρίγκιπα Φεϊζάλ, προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζει ότι μέχρι τώρα η επιταγή του Πρίγκιπα παραμένει μυστήριο και καλεί τον Αντώνη Αντωνιάδη να δώσει στην ΠΑΕ τα στοιχεία που έχει στα χέρια του και που τον έκαναν να δηλώσει ότι η επιταγή υπάρχει και είναι γνήσια.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την Αυτού Υψηλότητα να επιδείξει την επιταγή των 28.000.000 ευρώ, που υποστηρίζει ότι έχει καταθέσει σε συμβολαιογράφο. Έως σήμερα όμως η επιταγή αυτή κινείται στο χώρο του μυστηρίου και σε κανέναν μέτοχο ή αρμόδιο της ΠΑΕ έχει επιδειχθεί.

Ο αντιπρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Αντώνης Αντωνιάδης υποστήριξε σήμερα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι «η επιταγή υπάρχει, είναι γνήσια και ότι τα στοιχεία της έχουν διασταυρωθεί από διαφορετικές πηγές».

Επειδή ο επίσημος Παναθηναϊκός, έως σήμερα ουδέν περί της επιταγής γνωρίζει, καλεί τον Κ. Αντωνιάδη, να δηλώσει πόθεν γνωρίζει ότι υπάρχει επιταγή και είναι γνήσια και ποιες είναι αυτές οι διαφορετικές πηγές, που έχουν διασταυρώσει τα στοιχεία της.

Εάν δεν απαντήσει άμεσα ο κ. Αντωνιάδης στα καίρια αυτά ερωτήματα περί της επιταγής, γεννιούνται άλλα ερωτήματα περί της δικής του στάσης."

Αντωνιάδης: Υπάχει η επιταγή του Πρίγκιπα και είναι γνήσια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT   Διαδώστε αυτό το άρθρο