Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Αδειάζει…η κλεψύδρα – Τα βρίσκει με πρώην, πιέζει την εφορία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Κρίσιμη ημέρα για την ΑΕΚ είναι η Παρασκευή με τις πιέσεις στην εφορία να συνεχίζονται ώστε να εκταμιευτούν τα χρήματα του δανείου, την ώρα που βαδίζουν σε πολύ καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις με τους πρώην παίκτες αλλά και τον Χιμένεθ.

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά την ΑΕΚ και η Ένωση πιέζει από την πλευρά της την εφορία ώστε την Παρασκευή να της επιτρέψει να εκταμιεύσει τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει ο Ντέμης Νικολαϊδης από τον Αλ Σουνταϊρί.

Οι άνθρωποι της ομάδας πάντως έχουν και εναλλακτικό πλάνο αφού αν δεν πάρουν την έγκριση της εφορίας είναι πιθανό τα χρήματα του Σαουδάραβα Πρίγκιπα να πάνε απευθείας στους πρώην παίκτες ώστε να πάρει η ΑΕΚ την αδειοδότηση.

Οι διαπραγματεύσεις με τον Χιμένεθ και το επιτελείο του τελεσφόρισαν για την Ένωση αφού ο Ισπανός και οι βοηθοί του συμφώνησαν στο διακανονισμό όπως και ο Νταντόμο. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Ίσμαελ Μπλάνκο.

Όσον αφορά στους τρεις νυν παίκτες που δεν έχουν υπογράψει Μπέλεκ, Κάρλος και Βάργκας, ακόμη κι αν δεν πειστούν η ΑΕΚ έχει την εναλλακτική να τους πληρώσει αφού τα ποσά δεν είναι μεγάλα και έτσι να αποσπάσει την υπογραφή τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε