Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Άδειος” Ολυμπιακός, άδειο Καραΐσκάκη, 0-0 με τον Άρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός απογοήτευσε για ακόμα μία φορά φέτος τον κόσμο του, που είδε το ματς με τον Άρη από την τηλεόραση. Το τελικό 0-0 φέρνει σε δύσκολη θέση τους “ερυθρόλευκους” για την κατάληψη της δεύτερης θέσης των πλέι-οφ.

Το LIVE του αγώνα

Έκτακτο ΔΣ την Πέμπτη συγκάλεσε ο Κόκκαλης

Η ασυνήθιστη εικόνα του “Γ. Καραϊσκάκης” με λιγοστό κόσμο στις κερκίδες επηρέασε τις δύο ομάδες που μπήκαν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο απειλήθηκε το ρεκόρ των λιγότερων φάουλ σε ένα παιχνίδι ενώ απουσίασαν οι μεγάλες φάσεις. Το ματς “άναψε” στο 38΄όταν ο Νάτσο Γκαρσία έπεσε στο έδαφος μετά από χτύπημα του Ζεβλάκοφ. Ο διαιτητής Ντάκος απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Πολωνό και ο Άρης απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα.

 
Ένα πλεονέκτημα που δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ αφού έκανε την πρώτη του τελική προσπάθεια στο 73΄! Από την άλλη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με σπασμωδικές κινήσεις και ατομικές ενέργειες να αντιδράσουν και κατάφεραν να απειλήσουν μόνο στο 76΄όταν το σουτ του Λούα Λούα απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Σηφακής. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού στις καθυστερήσεις με τον Κάμπορα να αστοχεί απέναντι από τον Πάρντο, ενώ τελείωσαν και αυτοί με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Νασούτι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 78΄.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Πάρντο, Μπράβο, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Αβ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Λεντέσμα, Όσκαρ, Λούα Λούα, Νταρμπισάιρ (54′ Κ. Παπαδόπουλος), Μήτρογλου

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Αράνο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο Γκιάρο, Κάλβο (82′ Γραικός), Γκαρσία, Φερνάντεζ, Νασούτι, Κάμπορα, Χαβίτο, Ντέιλι (61′ Αραβίδης)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε