Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Αδιέξοδο στην ΑΕΚ – Χάσμα με Μακρή, διάψευση για Δαλακούρα

Ο Κώστας Μακρής ζήτησε περιθώριο έξι μηνών για να κάνει έλεγχο στην ΑΕΚ, όμως οι Παππάς και Αδαμίδης του είπαν να μπει στην ΠΑΕ άμεσα λόγω ανάγκης ρευστού για την αδειοδότηση και το πρώτο ραντεβού δεν έφερε αποτέλεσμα. Διέψευσε τις φήμες περί ενδιαφέροντος του Γιώργου Δαλακούρα, ο γιος του Βασίλης.

Αρχηγική παρέμβαση Δέλλα – “Τέλος στην αδιαφορία”

Έξαλλος  ο Αδαμίδης: Αν δεν ήμουν πρόεδρος θα σας περίμενα και εγώ στον δρόμο

Μετά την έντονη φημολογία που ξέσπασε την Τρίτη σχετικά με υποψήφιους επενδυτές στην ΠΑΕ ΑΕΚ, οι Πέτρος Παππάς και Στάυρος Αδαμίδης συναντήθηκαν με τον Κώστα Μακρή και συζήτησαν για το ενδεχόμενο να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

 
Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον να αγοράσει την ΑΕΚ μαζί με ομάδα επιχειρηματιών, όμως ζήτησε ένα χρονικό περιθώριο έξι μηνών ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι στα βιβλία και να αναλάβει ουσιαστικά με τη νέα σεζόν. Ο μεγαλομέτοχος και ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” δυσαρεστήθηκαν με όσα άκουσαν και αφού ενημέρωσαν τον Μακρή για το πόσα είναι τα χρέη του ζήτησαν να προχωρήσει τις διαδικασίες άμεσα σε διάστημα 2-3 ημερών. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αφού διακυβεύονται αρκετά χρήματα.
 
Όπως φαίνεται οι διαπραγματεύσεις οδηγούνται σε “ναυάγιο” αν και ο Μακρής τόνισε στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως το ενδιαφέρον του δεν παύει μετά το σημερινό ραντεβού και πως αν αλλάξουν άποψη θα βρίσκεται εκεί.
 
Εδώ να σημειωθεί πως ο λόγος που έθεσαν αυτό το χρονικό περιθώριο οι Αδαμίδης-Παππάς αλλά και η επίσπευση στο ραντεβού με τον Μακρή έχουν να κάνουν με το γεγονός πως η ΠΑΕ ΑΕΚ πρέπει να καταβάλει οφειλόμενα της τάξης των 5,5 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος Μαρτίου για να πάρει την άδεια αδειοδότησης ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Μάλιστα, πριν το ραντεβού με τον Μακρή οι Παππάς και Αδαμίδης είχαν τηλεδιάσκεψη με τον Νίκο Νοτιά, από την οποία ωστόσο δεν προέκυψε κάποια λύση καθώς κανείς δεν είναι για την ώρα διατεθειμένος να βάλει τα χρήματα που απαιτούνται.
 
Νωρίτερα υπήρξε έντονη φημολογία για ενδιαφέρον και του Γιώργου Δαλακούρα για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ. Κάτι τέτοιο όμως διαψεύστηκε από τον γιο του 73χρονου εφοπλιστή και πρώην βουλευτή και ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη με δηλώσεις του στο “exedrasports.gr”
 
Αυτά είναι παραμύθια. Δεν ισχύει τίποτα. Δεν υπάρχει κάτι, ούτε πρόκειται να υπάρξει. Η μόνη σχέση μας με την ΑΕΚ είναι η κατοχή εισιτηρίων διαρκείας, γιατί είμαστε Αεκτζήδες.

Ο πατέρας μας ήταν αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΚ το 1978 επί Λουκά Μπάρλου. Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και έχει βάλει μυαλό. Δεν επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε συμμετοχή στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ. Είμαστε ενοχλημένοι από τις συγκεκριμένες φήμες. Το διαψεύδουμε”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Δαλακούρας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε