Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αετός ή Περιστέρι; – Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (20.30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι δύο ομάδες επιστρέφουν στην ελληνική πραγματικότητα μετά τους ευρωπαϊκούς τους αποκλεισμούς και θέλουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

Ο Ατρόμητος καλείται να αποδείξει ότι και φέτος είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ενώ ο ΠΑΟΚ να αναστρέψει το κακό κλίμα μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Οι γηπεδούχοι έχουν σίγουρα καλύτερη ψυχολογία αφού στάθηκαν εξαιρετικά απέναντι στην Νιούκαστλ και δικαιολογημένα αισθάνονται αδικημένοι από τον αποκλεισμό τους.

Ο Μπάγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σουμπίνιο αλλά από εκεί και πέρα δεν αντιμετωπίζει άλλα σημαντικά προβλήματα σε αντίθεση με τον Γιώργο Δώνη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ επιστρέφει στο Περιστέρι για πρώτη φορά ως αντίπαλος και προβληματίζεται με τις πολλές απουσίες που έχει.

Σαλπιγγίδης, Γκαρσία και Έτο είναι τραυματίες ενώ ο Λάζαρ δεν κατάφερε να πάρει άδεια από τη ρουμανική ομοσπονδία και έτσι είναι εκτός αποστολής.

Ο αγώνας που ολοκληρώνει τη 2η αγωνιστική θα ξεκινήσει στις 20.30 και θα μεταδοθεί από τη NOVA ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 2ης αγωνιστικής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε