Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Άφαντος ο Νοτιάς – Επικίνδυνη… στασιμότητα στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Οι προσπάθειες της “κιτρινόμαυρης” διοίκησης να εντοπίσει τον μεγαλομέτοχο στις ΗΠΑ ήταν άκαρπες, κάτι που εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για την Ένωση, ενόψει της κρίσιμης γενικής συνέλευσης της Τετάρτης, αφού αν δεν ληφθούν σύντομα οι απαραίτητες αποφάσεις, ο δικέφαλος θα οδηγηθεί σε επικίνδυνα μονοπάτια

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, επιχείρησε πολλές φορές να βρει τον εφοπλιστή στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και την Τρίτη, όπου θα συνεχιστεί το ΔΣ της “κιτρινόμαυρης” διοίκησης. Οι προθέσεις του Νοτιά να ενισχύσει ή όχι οικονομικά την ΑΕΚ αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι καθοριστικές για το πώς θα κινηθούν και οι υπόλοιποι μέτοχοι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ταμεία της Ένωσης χρειάζονται άμεσα ενίσχυση, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει άμεσα η ομάδα πρόβλημα με την UEFA. Ωστόσο αν ο Νοτιάς δεν δώσει τα περίπου 2,5 εκατ. ευρώ που αναμένονται από αυτόν, τότε το ΔΣ της ΠΑΕ θα παραιτηθεί την Τετάρτη στην προγραμματισμένη ΓΣ και η ΑΕΚ κινδυνεύει με… διάλυση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε