Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Αφεντικό της πόλης ο ΠΑΟΚ, 2-0 τον Άρη

Ο Βλάνταν Ίβιτς άνοιξε το δρόμο του ΠΑΟΚ για τη νίκη
Ο Βλάνταν Ίβιτς άνοιξε το δρόμο του ΠΑΟΚ για τη νίκη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο δικέφαλος του βορρά κυριάρχησε απόλυτα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επικράτησε με 2-0 του Άρη και έπιασε τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση των πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ κάνοντας μία μεστή εμφάνιση ειδικά στο πρώτο μέρος, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στο συμπολίτη του Άρη και έφτασε δίκαια στην πρώτη του νίκη στα πλέι οφ. Με αυτό το τρίποντο άφησε τέσσερις βαθμούς πίσω του τους κίτρινους και πλέον το ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό έχει χαρακτήρα τελικού.

Το Live του αγώνα
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά και θα μπορούσαν στο 3′ να είχαν προηγηθεί αν η “φωτοβολίδα” του Γκαρσία δεν σταμάταγε στο δοκάρι του Σηφάκη.
 
Ο ΠΑΟΚ κυριαρχούσε στο γήπεδο, ο Άρης δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα και ως φυσική εξέλιξη των πραγμάτων ήρθε το γκολ του Ίβιτς. Ο Βιεϊρίνια έκανε εκπληκτική κούρσα, σέντραρε και ο Ίβιτς με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ στο 26′.
 
Στο 36′ ο Σαβίνι βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι και δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και ουσιαστικά να κλειδώσει το ματς.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κούπερ προσπάθησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα αλλά δεν τα κατάφερε. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα αν ο Βιεϊρίνια ήταν πιο ψύχραιμος όταν βρέθηκε απέναντι στο Σηφάκη.
 
Ο τερματοφύλακας του Άρη ήταν ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων και αυτό είναι ενδεικτικό της κακής εικόνας που είχαν οι παίκτες του Κούπερ σε όλο το ματς.
 
Η βαθμολογία μετά από 2 αγωνιστικές στα πλέι οφ
 
1.Ολυμπιακός 7
2.ΠΑΟΚ 7
3.Άρης 3
4.ΑΕΚ 2
 
Η 3η αγωνιστική
 
ΑΕΚ – Άρης 19.00
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 21.15

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε