Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς με Πλατανιά και οπαδούς ο Παναθηναϊκός

Άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς με Πλατανιά και οπαδούς ο Παναθηναϊκός

Στο ντεμπούτο του Φάμπρι στην τεχνική ηγεσία, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τον Πλατανιά αλλά ο Ναζλίδης μετέτρεψε σε θρίλερ την υπόθεση πρόκριση ενόψει της ρεβάνς των Χανίων, μειώνοντας σε 2-1. Ο Καρνέζης κράτησε τη νίκη των “πρασίνων” στις καθυστερήσεις. Αποδοκιμάσες και διάλογος οπαδών με Κουίνσι και Σο στο φινάλε.

Το LIVE του αγώνα

Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες στο πρώτο μεταξύ τους ραντεβού για την φάση των 16 του κυπέλλου. Ο Πλατανιάς απείλησε με τον Μαραγκουδάκη στο 13΄αλλά ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του ευκαιρία τρία λεπτά αργότερα. Μετά το κόρνερ του Σεϊταρίδη, ο Σο εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Λαζαρίδη και άνοιξε το σκορ. Οι “πράσινοι” διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα για πέναλτι που δόθηκε φάουλ σε μαρκάρισμα πάνω στον Σεϊταρίδη στο 39΄και στο 55΄ο Μαραγκουδάκης ανάγκασε τον Καρνέζη σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο 65΄ο Τοτσέ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ντόε και με ωραίο σουτ έκανε το 2-0. Όλα έδειχναν πως ο Παναθηναϊκός θα καθάριζε την πρόκριση από το ματς αλλά ο Ναζλίδης κέρδισε πέναλτι από τον Πίντο και έγραψε ο ίδιος το τελικό 2-1 στο 82΄. Μάλιστα, οι Κρητικοί λίγο έλειψε να πετύχουν και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις αλλά ο Καρνέζης κράτησε με διπλή επέμβαση το 2-1.

Αμέσως, μετά από αυτή τη φάση ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα και παράλληλα αποδοκιμασίες από την κερκίδα. Ο Κουίνσι με τον Σο πήγαν στην Θύρα 11 και άνοιξαν διάλογο με τους οπαδούς, ενώ ο δεύτερος φανερά εκνευρισμένος τα έβαλε με τον Καπίνο και τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου που προσπάθησαν αν τον απομακρύνουν από το σημείο.

Παναθηναϊκός(Φάμπρι): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Σο, Βιτόλο, Μπαρμπαρούσης(56’Κουίνσι), Σισοκό, Μαυρίας, Τοτσέ(80’Φορναρόλι)

Πλατανιάς(Αναστασιάδης): Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Κουρτεσιώτης, Κανακούδης, Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα(26’Γκονζάλες), Κάλαταιτζιτς, Μιρτσέτα(86’Δέντσας), Ντόε, Τετέ.

Τέλος ο Λέτο από τον Παναθηναϊκό!

Φάμπρι: Θα ήταν καλός ένας στόπερ

Κουίνσι: Ήθελα απλά να εξηγήσω στους οπαδούς κάποια πράγματα

Ζητάει τα…ρέστα ο Τσάκας και επιτίθεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς

Δεν υπάρχει θέμα Σισέ στον Παναθηναϊκό

Στήριξε Σπυρόπουλο ο Αλαφούζος – Γυρίζουμε σελίδα είπε στους παίκτες

Ως την Παρασκευή το…διαζύγιο με Χριστοδουλόπουλο – Παράταση με Βύντρα

Στηρίζει Αλαφούζο ο Βγενόπουλος αλλά δεν συνδιοικεί

Φάμπρι: Θέλω τον κόσμο του Παναθηναϊκού δίπλα μας

Τελειώνει και ο Βύντρα – Έφυγε πριν ξεκινήσει η προπόνηση

Παρελθόν και ο Μπουμσόνγκ από τον Παναθηναϊκό

Ανακοίνωσε Φάμπρι, Κινγκ και…αλλαγές στο ρόστερ ο Παναθηναϊκός!

Τέλος ο Γόντικας από τον Παναθηναϊκό

Ο Φάμπρι αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό!

Βοηθός του Φάμπρι, ο Κινγκ


Τέλος ο Ρότσα – Σήμερα ανακοινώνεται νέος τεχνικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε