Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αφρουδάκης: Μπορούμε την έκπληξη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την άποψη πως η Εθνική Ανδρών στο πόλο μπορεί να κάνει μια καλή πορεία στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, εξέφρασε ο Γιώργος Αφρουδάκης.

Ο Έλληνας πολίστας μίλησε στον “Nova ΣΠΟΡ FM” και αναφέρθηκε στην πέμπτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, επισημαίνοντας πως θέλει να κλείσει την καριέρα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αρχικά, ο Αφρουδάκης τόνισε : «Έχω μια εμπειρία σε σχέση με τα παλαιότερα χρόνια. Έχω, πλέον, εμπειρία από τις Ολυμπιάδες, καθώς αυτή θα είναι η πέμπτη μου. Είμαι χαρούμενος που ζω κάτι τέτοιο και θέλω να κλείσω την καριέρα μου με τον καλύτερο τρόπο και με μια όσο μεγαλύτερη επιτυχία μπορώ».

Στην συνέχεια, ο έμπειρος πολίστας τόνισε: «Μετά το Πεκίνο, έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος, έγιναν λάθη, χάσαμε συμμετοχές σε παγκόσμια πρωταθλήματα, κάναμε βήματα πίσω και δεν δουλέψαμε σωστά. Τον τελευταίο χρόνο έγιναν κάποιες αλλαγές και κάποια σωστά πράγματα. Έγινε καλή εμφάνιση στο Πανευρωπαίκό και πήραμε την πρόκριση από τον Καναδά και αφήσαμε καλές εντυπώσεις. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Στόχος είναι η οκτάδα, είναι εφικτό, είμαστε φαβορί και έχουμε να αντιμετωπίσουμε παιχνίδια νοκ-άουτ. Έχει μικρύνει και η ψαλίδα με τις άλλες ομάδες. Πιστεύω πως μπορούμε να γίνουμε η έκπληξη του Λονδίνου».

Τέλος, ο Αφρουδάκης δήλωσε: «Δεν μπορώ να κρύψω πως δεν το ήθελα. Είναι τεράστια τιμή να μπαίνεις με την σημαία. Επιλέχθηκε ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης που είναι σπουδαίος αθλητής, αλλά ήθελα να επιβραβευτεί η προσπάθεια που κάνει το ελληνικό πόλο. Είναι η ένατη συνεχόμενη και 14η συνολικά που πάει σε Ολυμπιακούς αγώνες. Δεν με πειράζει, όμως και ούτε καν το σκέφτομαι. Μου το μετέφεραν περισσότερο απ’ έξω. Καλύτερο θα ήταν για μένα να την πάρω στη λήξη, και να συνοδευτεί με μια σημαντική επιτυχία».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε