Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αφρουδάκης: Θα πάμε στα δικαστήρια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού μίλησε ο Χρήστος Αφρουδάκης.

Στο χείλος του γκρεμού το πόλο του Ολυμπιακού!

“Είμαστε εγκλωβισμένοι γιατί πιστέψαμε σε κάποιες κουβέντες, οι οποίες έγιναν πάλι την τελευταία στιγμή. Από κει και πέρα το κομμάτι της ανακοίνωσης που αναφέρει ότι η διοίκηση θα αναλάβει τις ευθύνες της από δω και μπρος, νομίζω ότι τα λέει όλα. Δεν υπάρχει περίπτωση διαπραγμάτευσης. Τα έχουμε δουλέψει αυτά τα λεφτά. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει εδώ και πολύ καιρό. Αυτό που με κάνει να μην χάνω τις ελπίδες μου είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός.

Όλη αυτή την περίοδο η ατάκα που έπαιζε είναι ότι δεν θα χάσετε ούτε ευρώ. Έχουμε προσφέρει στο ελληνικό πόλο, στον Ολυμπιακό και προφανώς δεν είμαστε τόσο αξιοσέβαστοι όσο θα έπρεπε”, τόνισε αρχικά μεταξύ άλλων στον Sentra 103,3 ο Χρήστος Αφρουδάκης, ενώ αναλυτικά είπε:
 
Για το εάν περιμένουν παρέμβαση από Μαρινάκη: “Δε νομίζω ότι είναι αρμοδιότητά μας να μιλήσουμε με τον κύριο Μαρινάκη, πάντως, μακάρι να επέμβει κάποιος για να βρεθεί μια λύση, είτε λέγεται Μαρινάκης είτε οτιδήποτε άλλο”.
Για το εάν θα κινηθούν δικαστικά: “Η αμέσως επόμενη λύση είναι αυτή, είναι η ύστατη λύση, η τελευταία πράξη που μπορεί να κάνει ένας αθλητής”.
Για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αγωνιστικά: “Η ομάδα έχει μείνει απροπόνητη από τα μέσα Ιουνίου, δεν έχει ξεκινήσει η προετοιμασία, μπορεί να προπονούμαστε μόνοι μας αλλά το άθλημα είναι ομαδικό άθλημα. Ολη αυτή η διαδικασία δεν ξέρουμε πόσο θα μας στοιχίσει στο μέλλον, εάν βέβαια βρεθεί λύση”.
Για το εάν κινδυνεύουν με τιμωρία: “Εάν το κάνει αυτό ο Ολυμπιακός όχι απλά τραβάει το σκοινί αλλά το παρατραβάει. Δεν νομίζω όμως γιατί τα ιδιωτικά συμφωνητικά κάνουν λόγο για σωστή συμπεριφορά εκατέρωθεν”.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε