Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Άφθονο νερό, φτωΧό θέαμα – “Κόλλησαν” ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι καιρικές συνθήκες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και στο ματς στους Ζωσιμάδες. Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε 40λεπτη διακοπή στον αγώνα ενώ και το δεύτερο μέρος καθυστέρησε να αρχίσει λόγω πτώση τάσης. Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να παίξουν ποδόσφαιρο και έτσι έμειναν στο 0-0.

Το ματς στους Ζωδιμάδες πέρασε από χίλια κύματα αφού η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε τη 40λεπτη διακοπή του. Ο Δασκαλόπουλος αποφάσισε να ξεκινήσει τον αγώνα αν και ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε τραγική κατάσταση και στο 10′ τον διέκοψε.

Η βροχή σταμάτησε, οι άνθρωποι του ΠΑΣ έκαναν ό,τι μπορούσαν και έτσι ο αγώνας συνεχίστηκε αν και σε πολλά σημεία η μπάλα κόλλαγε.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία. Στο 15′ ο Γεωργίου νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Ιτάνζ και 20 λεπτά αργότερα ο Κούτσι που είχε όλο το χώρο και το χρόνο να πλασάρει όπως θέλει, έστειλε τη μπάλα πάνω στον Φεγκρούς.

Καθυστέρηση υπήρξε και στην έναρξη του δεύτερου μέρους αφού οι κάποιοι προβολείς έσβησαν και χρειάστηκε να περάσει ένα πεντάλεπτο για να αποκατασταθεί ο φωτισμός.

Στο δεύτερο ημίχρονο ρυθμός ήταν ακόμη χειρότερος και μόνη αξιοσημείωτη στιγμή ήταν τοπ σουτ του Ίλιτς από καλή θέση το οποίο έφυγε άουτ.

Αυτή ήταν η 5η ισοπαλία στα τελευταία έξι ματς για τον Ατρόμητο που έχει να νικήσει από τις 3 Σεπτεμβρίου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος (46′ Οικονόμου), Μιχαήλ, Λιλα, Τσουκαλάς, Βίλα, Γεωργίου (72′ Ντε Βινσέντι), Κοροβέσης (86′ Κεϊτά), Ίλιτς

Ατρόμητος (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Επστάιν (77′ Σουμπίνιο), Κούτσι, Μπέλιτς, Ιγκλέσιας (66′ Νάστος), Καραμάνος (64′ Μπρίτο), Δημούτσος, Λαζαρίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε