Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αγγελόπουλοι: Κάποιοι γελούσαν και τώρα εμείς είμαστε Πρωταθλητές

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στιγμές ευτυχίας για τους Αγγελόπουλους που μετά από τόσα χρόνια πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στη συνέντευξη Τύπου πάντως δεν θέλησαν να μιλήσουν για το μέλλον του Ίβκοβιτς στην ομάδα.

Τον…αποκαθήλωσε – Ο Σπανούλης “σκότωσε” τον Παναθηναϊκό – Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός(VIDEO)

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: “Συγχαρητήρια σε όλους όσους δουλεύουν στην ομάδα. Είναι μία ιστορική μέρα μετά από 15 χρόνια… Γίναμε πρώτα πρωταθλητές Ευρώπης και μετά Ελλάδας. Δεν το είχαμε σκεφτεί αυτό αλλά είναι πολύ ωραίο…”

Στη συνέχεια μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: “Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν την αυγή. Ξημέρωσε και είμαστε πρωταθλητές… Στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Όταν το είπαμε, κάποιοι γελούσαν. Το πιστεύαμε όμως και τώρα ζούμε κάτι μοναδικό, δεν έχει γίνει αντίστοιχα στην ιστορία του μπάσκετ στην Ευρώπη. Πώς ξεκίνησε αυτή η ομάδα, τι έγινε το καλοκαίρι; Θυμάμαι όταν πήγε ο Παναγιώτης στο σπίτι του κόουτς, εκείνος μας είπε είστε ήρωες. Γι’ αυτά που αντιμετωπίζετε στην Ελλάδα. Αυτά που ακολούθησαν δίνουν άλλη διάσταση στο σημερινό πρωτάθλημα και στο ευρωπαϊκό.

Μεγάλη μερίδα του Τύπου αμφισβήτησε αυτή την ομάδα, ίσως υπερβολικά. Τώρα είναι εύκολο να καθίσει να πεις πράγματα αλλά θα το κάνουμε άλλη φορά. Δύναμη θέλει όταν είσαι κάτω και όταν δεν είναι καλά τα πράγματα. Διάβαζα ότι αυτή η ομάδα δεν θα φτάσει στο top16. Και μάλιστα με ανάλυση.. Πιστεύαμε όμως την ομάδα. Έχουμε κάνει ατελείωτες συζητήσεις με τον κόουτς. Ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα αλλά κάποια στιγμή άρχισε να φαίνεται και το ευρωπαϊκό. Άλλο τι λέμε και άλλο αυτά που γίνανε. Αυτά που φέτος έγιναν δεν βγήκαν έξω… Σκηνικά με ένταση, με αγάπη… αλλά δεν βγήκε έξω τίποτα. Σαν μία οικογένεια τα βρήκαμε πολύ καλά και είμαστε ενωμένοι. Συγχαρητήρια στον κόουτς, στο τεχνικό τιμ σε όλους τους παίκτες, στον αρχηγός μας που έχει ακούσει απίστευτα πράγματα. Η κούπα ανήκει στον κόσμο του Ολυμπιακού, σε αυτούς που δάκρυσαν αλλά και σε όλους τους άλλους. 

Η ανακοίνωση αποχώρησης δεν άφηνε περιθώριο γιατί δεν υπήρχε περιθώριο. Αλλά έτσι ήταν τα πράγματα… Δεν πήγαινε παρακάτω και είχαμε δοκιμάσει τα πάντα. Ο Ολυμπιακός όμως δεν έμεινε ακέφαλος. Συναντηθήκαμε με τον κόουτς και είπαμε να πάμε σε μία μεταβατική σεζόν και πήγαμε εβδομάδα, εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός έφτιαξε μία ανταγωνιστική ομάδα μέχρι να βρεθεί λύση. Δεν εμφανίστηκε κανένας που να ενδιαφερθεί για την ομάδα. Δεν αλλάζει βέβαια ότι η τρομακτική επένδυση που έγινε άλλες χρονιές, δεν ανταμείφθηκε. Επενδύθηκαν τρομακτικά κεφάλαια και αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος. Το είχαμε πει, στην παρουσίαση, ότι φέραμε τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Το πιστεύαμε αυτό και φάνηκε.

Έχει μεγιστοποιηθεί η αδικία για μας. Περιμένουμε ακόμα τον Μάνο Παπαδόπουλο και τον Ζαβλανό να μας πουν. Τους βγάλαμε εισιτήρια για Λας Πάλμας, που έστειλαν εκτός κλήρωσης τρεις διαιτητές για να πάνε σε συνέδριο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε