Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αγγλικό… ενδιαφέρον για Μπουμσόνγκ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά την Οσέρ, μία ακόμη ομάδα εμφανίζεται ως ενδιαφερόμενη για την απόκτηση του αμυντικού του Παναθηναϊκού. Καμία πρόθεση για πώληση παικτών λένε απ’ το “τριφύλλι”

Κρούση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αναμένεται να κάνει η Άστον Βίλα σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα.

Πιο συγκεκριμένα, η αγγλική ιστοσελίδα “inside futbol” υποστηρίζει ότι ο Αλεξ ΜακΛις γνωρίζει τον γάλλο κεντρικό αμυντικό των “πρασίνων” και θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του.

Επίσης, τονίζεται ότι ο Μπουμσόνγκ γνωρίζει τον βρετανικό τρόπο ποδοσφαίρου, αφού είχε αγωνιστεί στη Ρέιντζερς (όπου συνεργάστηκε με τον Σκοτσέζο τεχνικό) και τη Νιούκαστλ.

“Ο γάλλος αμυντικός στο πρώτο μισό της Σούπερ Λίγκας είναι από τους πιο πολύτιμους παίκτες του Παναθηναϊκού και μια πρόταση από την Αστον Βίλα μπορεί να τον έφερνε πίσω στην Πρέμιερ Λιγκ”, αναφέρει συγκεκριμένα η ιστοσελίδα.

Το ρεπορτάζ του σάιτ αναφέρει ακόμα ότι ο 32χρονος παίκτης θα είναι διαθέσιμος τον Ιανουάριο και, μάλιστα, στη σωστή τιμή.

Στον Παναθηναϊκό ωστόσο υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση να παραχωρηθεί βασικός ποδοσφαιριστής.   

Λέτο: Ποτέ δεν ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε