Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Άγγλος ποδοσφαιριστής συνελλήφθη για ξυλοδαρμό νεαρής

o 18χρονος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Τζακ Γουίλσερ.

Ο 18χρονος Τζακ Γουίλσερ της Άρσεναλ φέρεται να ενεπλάκη σε καυγά στο Λονδίνο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

Η Αστυνομία εξετάζει το υλικό από την κάμερα ασφαλείας έξω από τα γραφεία της Daily Mail στο Κένσινγκτον, όπου έλαβε χώρα ο καυγάς.

Η κοπέλα είχε βγεί με την παρέα της σε κλαμπ της περιοχής για να γιορτάσει τα 21α γενέθλια της, όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στο αγόρι της και την παρέα του ποδοσφαιριστή. Τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο και σύντομα η Κιμ Πλέστεντ βρέθηκε στο έδαφος, όπου ξυλοκοπήθηκε με μπουνιές και κλωτσιές με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο χέρι και εξάρθρωση στον ώμο.
Η κάμερα ασφαλείας έξω από τα γραφεία της Daily Mail απαθανάτισε καρέ-καρέ τον καυγά.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής και ένας φίλος του συνελλήφθησαν από την αστυνομία και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση. Μέσω εκπροσώπου του, ο Γουίλσερ, ισχυρίστηκε ότι μπήκε στον καυγά για να χωρίσει τους υπόλοιπους και ότι δεν χτύπησε τη νεαρή κοπέλα.

“Παρακαλώ τους αυτόπτες μάρτυρες να μιλήσουν για να βρεθεί ο υπέυθυνος για τον ξυλοδαρμό της κόρης μου”, δήλωσε στην εφημερίδα “Sun”, ο πατέρας της κοπέλας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε